Oana Matache a nascut! Sora Deliei a adus pe lume un baietel sanatos

Publicat: 17 Mar. 2019, 15:03 Vedete

Zi festiva pentru sora Deliei Matache, care tocmai a adus pe lume ce-l de-al doilea copil.

Oana a nascut un baietel sanatos de 3.3 kilograme si este in culmea fericirii. Toata lumea s-a intrebat ce nume o sa aiba baietelul, iar in sfarsit a fost facut public.

Astfel, Oana si Razvan s-au decis iar micutul lor se va numi Bogdan. „Nu se putea hotari, dar e Bogdanel… Bogdan. Doar atat stiu” a spus Gina Matache la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Oana Matache a nascut!

Oana Matache a nascut

Oana Matache trebuia sa nasca abia peste doua zile, insa bebelusul n-a mai avut rabdare iar astazi a venit pe lume pentru a umple de bucurie casa familiei Matache.

Cea care a facut publica vestea a fost chiar sora ei, Delia, care a postat un Instastory din clinica unde a nascut sora sa, spunand doar „toate bune”.

Gabriela Cristea a nascut!

Se pare ca azi este ziua nasterilor, fiindca in urma cu cateva ore a nascut si Gabriela Cristea. Vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetita frumoasa si sanatoasa.

Gabriela Cristea a adus pe lume ce-a dea doua fetita a sa la spitalul Sanador din Capitala, unde a nascut si Andreea Balan de curand, iar totul pare sa fie ok, potrivit Cancan.

Se pare ca Gabriela si Tavi au ales numele fetitei, insa nu vor sa-l dezvaluie inca, doar se stie ca va fi format tot din 3 nume de „circulatie internationala”.

Publicat: 17 Mar. 2019, 15:03 Vedete
Pe aceeași temă