O alta tanara, de 14 ani, este data disparuta! Milena Maria, din localitatea Parscov, Buzau, a disparut de doua saptamani

Publicat: 28 Jul. 2019, 15:45 Ciao.ro
O alta tanara, de 14 ani, este data disparuta! Milena Maria, din localitatea Parscov, Buzau, a disparut de doua saptamani

Tragediile se tin lant in Romania, iar numarul de adolescente disparute creste semnificativ.

O alta tanara, de 14 ani, este data disparuta! O poveste trasa aproape la indigo, de data aceasta intr-un alt colt al tarii, in localitatea Parscov, Buzau.

Parintii adolescentei au reclamat disparitia fiicei lor la Politie si au marturisit ca au primit un telefon de la un barbat necunsocut care le-a povestit ca fata nu se va mai intoarce la ei niciodata.

O alta tanara, de 14 ani, este data disparuta

O alta tanara, de 14 ani, este data disparuta

Tatal tinerei a povestit pentru Observator ca fiica lui a disparut de acasa in urma cu doua saptamani iar de atunci nu mai stiu nimic de ea. Insa sotia sa, mama fetitei, a primit un apel bizar de la un barbat care locuieste intr-un alt sat din Buzau si i-a spus ca fiica ei nu se va mai intoarce acasă.

Tatal acesteia si-a pus toate sperantele in justitia romana si a mers la politie cu gandul ca oamenii legii vor face orice e posibil ca s-o gaseasca pe Milena. In schimb, acestia i-au spus ca „trebuie sa accepte situatia”.

„De două săptămâni nu știu nimic de fiica mea. Milena a fost coruptă de acest individ. El a spus că a întreținut relații intime cu fata și cu toate astea este liber. M-a amenințat că are relații în Poliție. Chiar șeful de post mi-a spus că trebuie să accept situația, că nu am ce să fac”, a dspus Florin Gavrila, potrivit observator.tv.

ULTIMA ORA! Gheorghe Dinca si-a recunoscut ambele crime: „Da, este adevarat”

Gheorghe Dinca si-a recunoscut ambele crime. In urma cu cateva minute, Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra.

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale.

Au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dinca, pentru Mediafax.

Publicat: 28 Jul. 2019, 15:45 Ciao.ro
Pe aceeași temă