Noi oase au fost gasite in Caracal! Ale cui sunt

Publicat: 22 Aug. 2019, 15:28 Ciao.ro

S-au găsit noi oase la Caracal, după ce căutările au fost reluate. Scannerul pe care îl folosesc anchetatorii pentru a afla ce se ascunde în casa lui Gheorghe Dincă a revenit în funcțiune după ce rămase fără baterie.

INML va relua testele ADN. Astăzi vor fi scanate gropile betonate, deși se spunea același lucru acum o săptămână. Nu se știe din ce motive aceste gropi nu au fost scanate atunci.

INML va relua testele ADN

Alaltăieri, s-a anuntat ca se reiau testele în cazul oaselor descoperite lângă pădurea din Caracal, cele despre care Dincă spunea că ar aparține Luizei Melencu.

Astăzi este audiată și soția lui Gheorghe Dincă, despre care s-a spus că ar fi fost în casa presupusului criminal în perioada în care Luiza ar fi fost în casa bărbatului de 66 de ani.

Cazul Caracal continuă cu o serie de controverse și se crede că Dincă ar avea mai multe victime la activ, nu doar pe cele două adolescente, Luiza și Alexandra.

Cât despre dispariția Luizei Melencu, recent a apărut o înregistrare de pe camerele de luat vederi din Caracal în care apare o femeie în roșu care nu a fost audiată până acum, personaj care ar putea spune dacă l-a văzut sau nu pe Gheorghe Dincă în acea zi.

Publicat: 22 Aug. 2019, 15:28 Ciao.ro
Pe aceeași temă