Înainte de nuntă a făcut un test ADN. Ce a descoperit i-a schimbat radical viața!

Publicat: 03 Feb. 2020, 16:12 Life
Înainte de nuntă a făcut un test ADN. Ce a descoperit i-a schimbat radical viața!

O tânără a dorit să afle mai multe despre trecutul ei chiar înainte de nuntă și și-a făcut un test ADN. 

Însă, în momentul în care au venit rezultatul, tânăra a avut un șoc! Femeia a aflat că familia ei a păstrat un secret uriaș față de ea.

Emma Cooper și-a adorat tatăl care a crescut-o. Cei trei frați ai ei obișnuiau să o tachineze, spunându-i că e „preferata lui tata”. A fost devastată când el a murit într-un accident de motocicletă, în 1998, când ea avea doar 16 ani.

Însă, la 12 ani după aceea, când își organiza nunta, Emma a devenit extrem de suspicioasă că tatăl pe care l-a iubit nu a fost tatăl ei biologic. Se mai gândise la acest lucru, întrebându-se de ce nu arată deloc ca el. Însă, când și-a cerut certificatul de naștere, înainte de nuntă, a văzut că în dreptul tatălui nu exista nici un nume.
Mama ei i-a spus că ea și tatăl ei nu erau împreună când s-a născut ea, dar tânăra nu s-a lăsat convinsă, relatează antena1.ro. Emma a făcut un test ADN pentru a-și găsi adevăratul tată. A aflat cu stupoare că tatăl ei biologic, Trevor Ranger, a locuit extrem de aproape de ea, pe toată durata copilărie ei.

De fapt, Trevor Ranger a avut o aventură cu mama Emmei, când el avea 18 ani, iar ea avea 30 de ani. „Am fost mințită toată viața. A fost păstrat acest secret de familie. Adevărul nu ar fi durut atât de tare cum a durut să aflu acest lucru în acest mod. Minciunile au făcut mai mult rău”, a spus femeia.

Acum, Emma se gândește să își reînnoiască jurămintele cu soțul ei, Pete, de 38 de ani, astfel încât tatăl ei biologic să o poată conduce la altar.

„Brusc, am un părinte cu care semăn – avem acasă aceleași rase de câini, suntem amândoi înnebuniți după mașini și după plimbările cu barca. Avem chiar și același gust de doi bani în ceea ce privește vinurile. Este minunat”, a mai spus ea.

Tatăl ei, în vârstă de 58 de ani, a spus că a fost foarte fericit că ea l-a abordat și că au mult de recuperat cu fiica lui, care îi seamănă izbitor.

 

Publicat: 03 Feb. 2020, 16:12 Life
Pe aceeași temă