Nikita de Romania a facut infarct. Ce se intampla in aceste momente cu ea

Publicat: 22 Aug. 2019, 13:56 Vedete

Nikita de Romania a facut infarct. Ea a fost transportata la spital, unde a primit imediat ajutor din partea cadrelor medicale de specialitate.

Nikita de Romania a facut infarct. Nikita de Romania a fost la un pas de moarte, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Desi a trecut prin clipe crunte, in care s-a temut pentru viata ei, vedeta pe numele real Mihaela Nicoleta Ispas a reusit sa-si stranga fortele dupa ce si-a revenit si a publicat un mesaj pe retelele de socializare, prin care si-a asigurat prietenii virtuali ca este bine.

Nikita de Romania a facut infarct

Nikita de Romania a facut infarct

„Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris Nikita de Romania pe contul personal de Facebook, potrivit stirimondene.fanatik.ro.

Nikita sta in Spania acum

Nikita a ales să se mute în Spania alături de iubitul ei, astfel că, în ultimii ani, ea s-a retras definitiv din lumea publică. În urmă cu aproape 15 ani, Nikita deschidea ziarele de scandal.

Publicat: 22 Aug. 2019, 13:56 Vedete
Pe aceeași temă