Romanca sechestrata in Spania, salvata la 8 ore de la apelul care semnala cazul ei

Publicat: 22 Aug. 2019, 11:58 Ciao.ro
Romanca sechestrata in Spania, salvata la 8 ore de la apelul care semnala cazul ei

O romanca sechestrata in Spania a fost salvata la 8 ore de la apelul care semnala ca este tinuta cu forta intr-un apartament din localitatea Mozon, provincia Huelva si este supusa abuzurilor sexuale.

Romanca sechestrata in Spania

Romanca sechestrata in Spania

Romanca sechestrata in Spania. „În numai 8 ore de la primirea unei sesizări privind sechestrarea unei buzoience pe teritoriul Spaniei, s-a reuşit eliberarea acesteia în condiţii de siguranţă în urma cererii de asistenţă urgente a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

În data de 16 august 2019, în jurul orei 05.00, poliţiştii buzoieni au fost sesizaţi de către un cetăţean român, stabilit în Germania, cu privire la faptul că o buzoiancă este ţinută cu forţa într-un apartament din localitatea Mozon, provincia Huelva, de către un marocan, existând date că este abuzată fizic şi sexual”, anunţă IGPR.

Imediat după primirea sesizării poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău au informat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională şi au realizat schimbul de date şi informaţii necesar salvării femeii.

În baza datelor furnizate din România, autorităţile spaniole au efectuat o percheziţie într-un imobil, unde a fost identificată victima, o tânără de 24 de ani şi au fost găsiţi mai mulţi cetăţeni marocani.

Publicat: 22 Aug. 2019, 11:58 Ciao.ro
Pe aceeași temă