Narcisa Suciu era un copil când a aflat că este însărcinată: „O moașă din spital care m-a văzut speriată, știa că n-am mamă și mi-a zis…”

Publicat: 28 feb. 2023, 19:38 Autor: Camelia Vedete

Narcisa Suciu era un copil când a aflat că este însărcinată: „O moașă din spital care m-a văzut speriată, știa că n-am mamă și mi-a zis…”.

Narcisa Suciu abia își începea tinerețea când a rămas însărcinată. I-a fost extrem de greu, însă ea și Daria au astăzi o relație extraordinară. Pentru Narcisa Suciu, cariera muzicală a început odată cu viața de mamă. Se întâmpla la sfârșitul anilor ’90, după o perioadă în care viața artistei fusese oricum marcată de o serie de evenimentre tragice de familie, conform demamici.ro

La 17 ani a rămas fără mamă, iar câțiva ani mai târziu și-a pierdut și tatăl.

Daria, fiica ei, a venit pe lume într-un moment cu multă confuzie pentru Narcisa Suciu, dar bebelușul de atunci se dovedește a fi astăzi forța și stabilitatea din viața artistei.

Reporter: Ce îți aduci aminte de perioada în care ai aflat că ești însărcinată?

Narcisa Suciu: Un aport foarte important l-a avut medicul meu, pentru că dacă nu era o femeie atât de deșteaptă cum e și dacă nu mi-ar fi vorbit așa cum mi-a vorbit, probabil că nu o aveam pe Daria.

Și ea mi-a explicat că un copil crește cu ceva ce deja am, respectiv, cu dragoste. Eu îi spuneam ei pe atunci: „Păi eu nu am casă, nu am masă, nu sunt măritată, n-am serviciu… ” și ea mi-a zis: „Ok, hai să stăm să îți iei serviciu și să-ți iei casă, și apoi să-ți iei mașină, și apoi o să vezi că o să vrei o mașină mai bună, după aia o să vrei elicopter, după aia o sa vrei castel și după aia când o să vrei să ai copil eu nu o să te mai pot ajuta”.

În momentul acela mi-am zis că s-ar putea să aibă dreptate.

Reporter: Care a fost cea mai grea etapă pentru tine?

Narcisa Suciu: Prima. Am avut un ajutor incredibil. O moașă din spital care m-a văzut speriată, știa că n-am mamă și mi-a zis: „Uite, o să vin eu în fiecare seară, să spăl copilul și să-i fac masaj. Singura condiție e să mă luați de acasă și să mă duceți acasă. Și așa am făcut.

Tatăl Dariei mergea în fiecare seară să o aducă la noi și apoi să o lase acasă. Când intra în casă îmi zicea: „Ia-ți un pahar de lapte, calmează-te, liniștește-te, citește ceva”. Și am făcut chestia asta vreo două-trei luni.

Citește tot articolul pe demamici.ro.

Narcisa Suciu, probleme de sănătate după operație! Cu ce traume se confruntă: „Nu am mâncat, mi s-au atrofiat mușchii și…”

Narcisa Suciu, probleme de sănătate după operație! A fost operată de urgență în luna iulie și s-a intervenit la limită. Narcisa Suciu a ajuns atunci în stare gravă la spital pentru că a făcut septicemie din cauza apendicelui perforat.

După o sperietură zdravănă, pentru că viața i-a fost pusă serios în pericol, mai mult de peste 10 zile de spitalizare și o operație care a durat 4 ore, artista vede acum viața cu alți ochi! Este încrezătoare și se simte foarte bine pentru că s-a recuperat treptat! Narcisa Suciu ne-a povestit pentru Ciao.ro despre cea mai mare provocare din viața ei!

Cum sunteți după operație? Cum vă simțiți acum?

Având în vedere că au trecut deja 9 săptămâni și jumătate de atunci, mă simt bine. Fizic, medical, nu am nicio problemă și nici nu mi-e frică și dacă nu am murit de data asta, când eram atât de aproape cred că nici nu se mai întâmplă în următorii 50 de ani! Citește tot interviul aici.

Publicat: 28 feb. 2023, 19:38 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă