Momente socante intr-o benzinarie! Barbatul era gol pusca si a inceput sa urle dupa ajutor. De ce le arata tuturor zona posteriorului VIDEO

Publicat: 12 Apr. 2018, 12:00 Life

Barbatul a ajuns intr-o benzinarie gol pusca.

La scurt timp de cand acesta a mers tinta spre acea benzinarie, toata lumea a inceput sa il filmeze. Acesta cerea disperat ajutorul oamenilor, si le arata tuturor zona posteriorului, facand miscari ciudate cu picioarele.

Incidentul cu adevarat socant s-a petrecut intr-o benzinarie din cartierul Saavedra, in Buenos Aires, capitala Argentinei. Chiar si trecatorii s-au oprit pentru a vedea ce face acesta in continuare, pana cand toata lumea a decis ca e mai bine sa anunte Politia.

Barbatul a ajuns gol pusca intr-o benzinarie si a inceput sa urle dupa ajutor

Barbatul a ajuns in acea benzinarie in toiul noptii. Desi era o ora destul de tarzie, in zona inca existau destui oameni veniti sa isi alimenteze masinile cu carburant sau doar trecatori. De asemenea, acel barbat a ajuns din disperare sa ceara ajutorul personalului din benzinarie.

La inceput socati, oamenii nu intelegeau prea bine tot ce se intampla. Asta avand in vedere ca barbatul tipa sa fie ajutat si tot arata spre zona posteriorului sau. Din cate se pare, el tocmai ispravise o partida de amor, dar care nu a mers conform planului.

Mai mult, barbatului i-ar fi ramas o jucarie pentru adulti blocata in partea dorsala si avea nevoie de ajutor pentru ca nu mai putea sa o extraga. Astfel ca, s-a gandit ca cel mai bine e sa mearga la acea benzinarie, in loc sa cheme ambulanta.

In filmuletul extrem de grafic care a fost suprins in acele momente, barbatul ajuns in benzinarie poate fi vazut cum se agita foarte tare, dar si ca isi tot loveste picioarele, de durere. In cele din urma, el se apropie de o ambulanta si medicii il preiau de urgenta.

Rusinat de faptul ca i-a ramas blocata acea jucarie in partile intime, barbatul din filmulet a plans dupa ajutor si a inceput chiar sa tipe pentru a fi bagat in seama cat mai repede. Toate acestea in timp ce era complet gol.

Totodata, in acea benzinarie din Buenos Aires pot fi vazuti si doi politisti care incearca sa stea de vorba cu barbatul agitat, dar fara succes. In doar cateva secunde el poate fi auzit cum urla „Chemati un medic!!”.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 12 Apr. 2018, 12:00 Life
Pe aceeași temă