EXCLUSIV | Carmen Harra, previziuni bune pentru 2023. Economia se schimbă, la fel și cei care ne conduc: “Este un an de revelație, parcă ne iluminăm…”

Publicat: 31 dec. 2022, 10:10 Autor: Dora Bazavan Vedete

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2023. Celebrul psiholog și terapeut din America, Carmen Harra, are gânduri bune pentru anul 2023. Se pare că lucrurile vor intra cumva pe un făgaș normal pentru țara noastră însă scumpirile nu se vor opri aici. Cum au fost sărbătorile pentru cunoscuta prezicătoare și ce își dorește pentru ea în 2023. Carmen Harra a spus totul pentru Ciao.ro. Recunoaște că și-ar dori totuși să își refacă viața cu un bărbat adevărat!.

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2023

“2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7 care este  numărul lui Dumnezeu. Energetic, este un an care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă un an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că întrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acest an. O să pornim într-o altă direcție”, mărturisește Carmen Harra care prezice și apariția unor noi conducători ai țării, în România.

“Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în 2023. Dar per total e un an în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a mai adăugat Carmen Harra. Ea spune însă că nu vom scăpa prea curând de scumpiri sau alte probleme materiale.

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2023

“Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul a 2023. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine. Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma. Sunt oameni pe parcursul acestui an care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. 2023 atrage atenția și asupra lui Putin dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un an de cotitură. Este unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”, a mai spus psihologul și scriitoarea.

Crăciun și Revelion la Miami

Carmen Harra a petrecut Crăciunul la Miami și tot acolo va face și Revelionul. Nu mai mănâncă carne de ani buni dar a adaptat meniul de sărbători în funcție de poftele pe care le-a avut.

“Crăciunul și Revelionul le-am petrecut aici, în Miami. De Revelion o să cânt aici cu o trupă și o să mă distrez, o fac numai din plăcerea de a cânta așa că mă bucur de ideea în sine. Crăciunul l-am făcut cu familia mea, cu copiii, am avut o petrecere extraordinară. În ceea ce privește mâncarea de Crăciun, mulți ani am scos carnea de porc, de vită, chiar și carnea de pui, din alimentație. Iar mâncarea tradițională a fost sarmale fără carne, cu ciuperci și cu orez. Bineînțeles, salată de boeuf fără carne, toate fără carne. Și să știi că au fost foarte gustoase”, ne-a declarat Harra.

“Eu am filozofia mea, să nu pui suferință într-un corp viu, adică un corp mort într-un corp viu. Un animal care a murit degajă anumite energii. Nu mai mănânc carne de foarte mulți ani și nu vreau să mai mănânc, nu o să îmi schimb părerea. Cred că nici nu o mai pot digera. Și nu cred că noi, oamenii, suntem, de fapt, carnivori. Aici nu intrăm în teorie pentru că sunt multe lucruri de spus!”, a mai adăugat celebrul psiholog și terapeut.

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2023

Cât despre o nouă vizită în România, Harra nu știe exact când va avea loc aceasta pentru că deocamdată este prinsă cu treburi profesionale și cu familia sa în America, la Miami.

“Nu știu exact când vin în țară, s-ar putea să vin în 2023. Îmi lipsesc mereu de sărbători tradițiile românești. Care nu se pot găsi nicăieri în lume. Colindele, spiritul Crăciunului, frumusețea sărbătorilor din România nu sunt aici. Nu există nicăieri în lume, părerea mea, mai ales că eu fiind aici, la căldură, nu simt iarna. E cu totul altă energie aici, la căldură dar este extrem de frumos!”, a mai adăugat vedeta.

“E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule”

Dacă este ceva ce își mai dorește în noul an care se apropie cu repeziciune, Carmen Harra spune că este posibil să își găsească un bărbat care să îi fie partener.

“Eu am tot ce îmi pot dori și nu îmi doresc decât pace, liniște, echilibru, sănătate. Alexandrei i-am făcut cadou o anumită mășină pe care nu o avea, am petrecut foarte bine. Profesional, în 2023 îmi doresc să pot realiza un nou album discografic. Vreau să fac și un album cu colinde dar și câteva cântece noi. Eu sunt bunică în 2023 și lucrurile în viața mea sunt foarte bune. Nu am de ce să mă plâng. E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule. O relație de compromis sau temporală nu mă interesează! Vreau ceva adevărat ce știu că e foarte greu de găsit așa că mai caut. Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023. Eu le doresc românilor din toată inima mea un călduros “La mulți ani!”, de aici, din Miami”, ne-a mai mărturisit Carmen Harra pentru Ciao.ro.

Publicat: 31 dec. 2022, 10:10 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă