EXCLUSIV | Cătălin Botezatu, superstiții în noaptea de Revelion! Ce poartă mereu în pantaloni: „Îmi iau chiloții roșii și…”

Publicat: 30 dec. 2022, 10:57 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cătălin Botezatu, superstiții în noaptea de Revelion. Oriunde merge și se afișează, Cătălin Botezatu încinge atmosfera. Așa va face se pare și în Mexic, la Tulum, acolo unde celebrul designer va petrece Revelionul cu mare fast. Este acolo alături de gașca lui de prieteni, așa cum ne-a obișnuit la sfârșitul fiecărui an!

Iubit de toate femeile, Botezatu este un adevărat privilegiat. Întrebat cu cine se va săruta sub vâsc la sfârșitul acestui an, Cătălin Botezatu a părut ușor încurcat. Ne-a declarat că este însă foarte superstițios.

Cătălin Botezatu, superstiții în noaptea de Revelion!

„Sunt foarte superstițios. Pun bani la ciorap, chiloți roșii, mănânc 12 boabe de strugure, fac o mie de chestii! Nu știu cu cine o să mă pup sub vâsc la 12 noaptea dar de Revelion merg cu o gașcă de 20 de persoane, găsesc eu acolo pe cineva!”, a povestit celebrul designer Cătălin Botezatu pentru Ciao.ro. A dezvăluit totodată faptul că în noul an îl așteaptă foarte multe provocări profesionale, în mod special în afara țării.

„Anul 2023 este plin de proiecte așa, a la grande, mai mult peste hotare! Sunt un răsfățat!’, spune, încântat, Botezatu.

Tania Budi îl iubește neîncetat

Tania Budi este una dintre marile iubiri ale lui Cătălin Botezatu și una dintre femeile care a declarat mereu că îl iubește neîncetat. Recent chiar, la ziua lui Botezatu, care s-a desfășurat cu mare fast pe 3 decembrie, Budi s-a emoționat atunci când a vorbit despre binecunoscutul designer. Și a făcut-o cu lacrimi în ochi, demonstrând că încă mai are sentimente intense pentru designer.

„Iubesc oamenii mult iar pe Cătălin într-un mod extrem de special pentru că ne știm de atâta vreme și e atât de mișto ca om cum rar găsești și am așa, nu știu, pentru el, ceva ce nu pot să descriu în cuvinte. Mă bucur când îl văd că e sănătos și că e din ce în ce mai frumos și îi merge bine și are succes, bine, nu are cum să nu aibă succes pentru că el e făcut pentru asta. Îi doresc să fie sănătos! M-am speriat când am aflat că are probleme de sănătate dar m-am bucurat când totul s-a terminat cu bine!”, a declarat Tania Budi chiar de ziua lui Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

Publicat: 30 dec. 2022, 10:57 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×