Carmen Harra, previziuni pentru 2023! Cuplurile care divorțează: „Ele își schimbă partenerii”

Publicat: 25 dec. 2022, 10:44 Autor: Camelia Vedete

Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2023. Clarvăzătoarea a spus totul despre cuplurile care vor divorța anul viitor.

Carmen Harra a vorbit despre ce ne așteaptă în Noul An. Clarvăzătoarea sustiune că și anul 2023 va aduce divorțuri în showbiz-ul românesc, dar și în cel internațional.

Carmen Harra, previziuni pentru 2023!

„Divorțuri sunt întodeauna, din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț. Se schimbă partenerii mult mai ușor acum. Ar trebui să rămânem așa cum am trăit odată să avem un singur partener și atunci am evita divorțurile.

Da, din nefericire urmează ani de încercare, totul constă în atitudine, în cum răspunzi vieții și cum te înmagazinezi ca să poți trece peste toate încercările pe care fiecare an ni-l aduce. Hai să ne imaginăm un an superb, anul lui Dumnezeu, este un an mult mai bun, un am inteligent, magic, care ne aduce foarte multe surprize”, a declarat Carmen Harra pentru Antena Stars.

Carmen Harra, predicții triste pentru anul 2023!

Carmen Harra a făcut câteva predicții pentru anul 2023. Veștile nu sunt deloc bune, având în vedere că românii sunt direct vizați și vor avea de suferit.

Așadar, potrivit spuselor celebrie clarvăzătoare, Carmen Harra, criza se va adânci mai mult. Va ajunge până în punctul în care populația se va revolta și va ieși în stradă.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală. Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.”, a declarat Carmen Harra în cadrul unei emisiuni.

Mai mult, Carmen Harra spune că nu va avea loc doar o singură manifestare, ci mai multe. De asemenea, spune ea, toate clasele sociale vor fi afectate de această criză.

Cuplurile care divorțează: „Ele își schimbă partenerii”

”Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a completat Carmen Harra.

În viitorul apropiat, Carmen Harra face previziuni sumbre pentru România. Spune că țara noastră va renaște, însă, totodată, vor avea loc și tensiuni fără precedent în viitorul apropiat.

„Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)”, a spus Carmen Harra.

De asemenea, aceasta mărturisește că în luna noiembrie ceva puternic va avea loc în România.

„Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a mai spus Carmen Harra.

Publicat: 25 dec. 2022, 10:44 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×