Carmen Harra, predicții triste pentru anul 2023! Românii vor avea mult de suferit: „Vin proteste uriașe în România!”

Publicat: 11 nov. 2022, 09:32 Autor: Camelia Vedete

Carmen Harra, predicții triste pentru anul 2023. Carmen Harra a făcut câteva predicții pentru anul 2023. Veștile nu sunt deloc bune, având în vedere că românii sunt direct vizați și vor avea de suferit.

Așadar, potrivit spuselor celebrie clarvăzătoare, Carmen Harra, criza se va adânci mai mult. Va ajunge până în punctul în care populația se va revolta și va ieși în stradă.

Carmen Harra, predicții triste pentru anul 2023

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală. Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.”, a declarat Carmen Harra în cadrul unei emisiuni.

Mai mult, Carmen Harra spune că nu va avea loc doar o singură manifestare, ci mai multe. De asemenea, spune ea, toate clasele sociale vor fi afectate de această criză.

”Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a completat Carmen Harra.

În viitorul apropiat, Carmen Harra face previziuni sumbre pentru România. Spune că țara noastră va renaște, însă, totodată, vor avea loc și tensiuni fără precedent în viitorul apropiat.

„Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare. Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)”, a spus Carmen Harra.

De asemenea, aceasta mărturisește că în luna noiembrie ceva puternic va avea loc în România.

„Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra, previziuni șoc după moartea Reginei Elisabeta

Carmen Harra a prezis moartea Reginei Elisabeta. Acum, clarvăzătoarea face previziuni și mai sumbre și trage un semnal de alarmă cu privire la consecințele decesului suveranei.

Carmen Harra susține că a prezis decesul Reginei Elisabeta, deși pare greu de crezut. Clarvăzătoarea a făcut dezvăluiri șocante pe rețelele de socializare. Ce spune despre consecințele care ar avea loc pe viitor.

Citește și Cum arăta Regina Elisabeta cu două zile înainte să moară! Ultimele imagini cu Majestatea Sa în viață

Astfel, clarvăzătoarea a postat în mediul online un mesaj în care le-a dezvăluit oamenilor care o urmăresc că a prezis moarte Reginei Elisabeta încă de la începutul anului 2022. Cu atât mai mult, Carmen Harra susține că odată cu decesul suveranei există și unele consecințe, iar viața pe care o știm și o trăim în prezent nu va mai fi la fel.

Publicat: 11 nov. 2022, 09:32 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă