Cum arăta Regina Elisabeta cu două zile înainte să moară! Ultimele imagini cu Majestatea Sa în viață

Publicat: 09 sept. 2022, 13:13 Autor: Camelia News

Ultimele imagini cu Regina Elisabeta în viață. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață, în pe 8 septembriela vârsta de 96 de ani. Iată care sunt ultimele imagini cu Majestatea Sa în viață.

Marea Britanie, și nu numai, o plânge pe Regina Elisabeta a II-a. Suverana s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, la Balmoral, Scoția. Iată care sunt ultimele imagini cu ea în viață. Cum arăta cu două zile înaintea morții.

Cum arăta Regina Elisabeta cu două zile înainte să moară!

Liz Truss, învingătoare în competiția internă pentru șefia Partidului Conservator din Marea Britanie, a fost primită, pe data de 6 septembrie 2022, de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la castelul Balmoral din Scoția pentru a fi numită oficial prim-ministru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Mai mult, În fotografiile publicate de Casa Regală se poate vedea că Suverana în vârstă de 96 de ani, sprijinită de un baston, îi strângea mâna noului premier britanic, în vârstă de 47 de ani. Liz Truss a devenit în acest fel cel de-al 15-lea șef al guvernului în timpul celor 70 de ani de domnie ai Majestății Sale.

De la această ceremonie sunt ultimele imagini cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii în viață. În galerie se poate vedea cum arăta Suverana cu două zile înainte să se stingă din viață. Suverana era sprijinită de un baston în timp ce a dat mâna cu Liz Truss.

Ora la care a murit Regina Elisabeta a II-a! Când s-a stins, de fapt, din viață

Ora la care a murit Regina Elisabeta a II-a. Moartea Reginei Elisabeta a II-a este învăluită în mister! Se pare că Majestatea Sa s-a stins din viață mult mai devreme, față de anunțul oficial.

Vestea tragică despre moartea Reginei Elisabeta a II-a a fost dată de Casa Regală a Marii Britanii în seara zilei de 8 septembrie. Asta după ce, inițial, în cursul dimineţii, reprezentanţii Casei Regale anunţaseră că Majestatea Sa nu se simte bine. Starea ei de sănătate s-a înrăutățit considerabil şi se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Ora la care a murit Regina Elisabeta a II-a

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, premierul Liz Truss ar fi fost fost informată de decesul Reginei Elisabeta a II-a la ora 16.30 (ora 18.30 la București). Aceste declarații au fost făcute de purtătorul de cuvânt oficial al premierului. Anunțul oficial însă, despre trecerea în neființă suveranei Marii Britanii a fost făcut la ora 18.30 (ora 20.30 la București). Surse britanice susțin că regina ar fi murit în jurul orei 12.00, scrie stiripesurse.ro.

Publicat: 09 sept. 2022, 13:13 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă