Ora la care a murit Regina Elisabeta a II-a! Când s-a stins, de fapt, din viață

Publicat: 09 sept. 2022, 12:39 Autor: Camelia News
Ora la care a murit Regina Elisabeta a II-a! Când s-a stins, de fapt, din viață

Ora la care a murit Regina Elisabeta a II-a. Moartea Reginei Elisabeta a II-a este învăluită în mister! Se pare că Majestatea Sa s-a stins din viață mult mai devreme, față de anunțul oficial.

Vestea tragică despre moartea Reginei Elisabeta a II-a a fost dată de Casa Regală a Marii Britanii în seara zilei de 8 septembrie. Asta după ce, inițial, în cursul dimineţii, reprezentanţii Casei Regale anunţaseră că Majestatea Sa nu se simte bine. Starea ei de sănătate s-a înrăutățit considerabil şi se află sub atenta supraveghere a medicilor.

Ora la care a murit Regina Elisabeta a II-a

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, premierul Liz Truss ar fi fost fost informată de decesul Reginei Elisabeta a II-a la ora 16.30 (ora 18.30 la București). Aceste declarații au fost făcute de purtătorul de cuvânt oficial al premierului. Anunțul oficial însă, despre trecerea în neființă suveranei Marii Britanii a fost făcut la ora 18.30 (ora 20.30 la București). Surse britanice susțin că regina ar fi murit în jurul orei 12.00, scrie stiripesurse.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Prim-ministrul britanic a fost anunțat de către secretarul de cabinet, Simon Case. După declarația făcută în Downing Street, Truss a vorbit cu regele Charles al III-lea. A fost planificată o reuniune a miniștrilor la ora 21.00 (ora 23.00 la București).

Elisabeta a II-a a murit în cursul zilei de joi, la Castelul Balmoral din Scoția, la vârsta de 96 de ani.

Cum arăta Regina Elisabeta cu două zile înainte să moară! Ultimele imagini cu Majestatea Sa în viață

Ultimele imagini cu Regina Elisabeta în viață. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a stins din viață, în pe 8 septembriela vârsta de 96 de ani. Iată care sunt ultimele imagini cu Majestatea Sa în viață.

Marea Britanie, și nu numai, o plânge pe Regina Elisabeta a II-a. Suverana s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, la Balmoral, Scoția. Iată care sunt ultimele imagini cu ea în viață. Cum arăta cu două zile înaintea morții. Vezi fotografiile AICI.

Cum arăta Regina Elisabeta cu două zile înainte să moară!

Liz Truss, învingătoare în competiția internă pentru șefia Partidului Conservator din Marea Britanie, a fost primită, pe data de 6 septembrie 2022, de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la castelul Balmoral din Scoția pentru a fi numită oficial prim-ministru.

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Trupul neînsuflețit al Elisabetei a II-a va fi mutat la Catedrala din Edinburgh și apoi la Palatul Buckingham. La cinci zile după aceea, va fi mutat la Westminster Hall. Funeraliile reginei ar urma să aibă loc la Westminster Abbey, la 10 zile de la moartea sa, scrie presa internațională.

Moartea Elisabetei a II-a înseamnă că fiul ei cel mare, prințul moștenitor Charles, în vârstă de 73 de ani, devine noul rege al Marii Britanii.

Publicat: 09 sept. 2022, 12:39 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×