Carmen Harra, previziuni șoc după moartea Reginei Elisabeta: „Acest eveniment va schimba viața pe care o știm”

Publicat: 09 sept. 2022, 20:19 Autor: Camelia News

Carmen Harra, previziuni șoc după moartea Reginei Elisabeta. Carmen Harra a prezis moartea Reginei Elisabeta. Acum, clarvăzătoarea face previziuni și mai sumbre și trage un semnal de alarmă cu privire la consecințele decesului suveranei.

Carmen Harra susține că a prezis decesul Reginei Elisabeta, deși pare greu de crezut. Clarvăzătoarea a făcut dezvăluiri șocante pe rețelele de socializare. Ce spune despre consecințele care ar avea loc pe viitor.

Citește și Cum arăta Regina Elisabeta cu două zile înainte să moară! Ultimele imagini cu Majestatea Sa în viață

Carmen Harra, previziuni șoc după moartea Reginei Elisabeta

Astfel, clarvăzătoarea a postat în mediul online un mesaj în care le-a dezvăluit oamenilor care o urmăresc că a prezis moarte Reginei Elisabeta încă de la începutul anului 2022. Cu atât mai mult, Carmen Harra susține că odată cu decesul suveranei există și unele consecințe, iar viața pe care o știm și o trăim în prezent nu va mai fi la fel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Citește și Ora la care a murit Regina Elisabeta a II-a! Când s-a stins, de fapt, din viață

Mai mult, Carmen Harra trage un semnal de alarmă în mesajul pe care l-a postat. Cu toate astea, clarvăzătoarea nu a oferit informații cu privire la consecințele care vor exista pe viitor din cauza decesului Reginei Elisabeta.

„La începutul anului am vorbit despre faptul că în 2022 Regina Marii Britanii va muri. Și asta s-a și întâmplat astăzi. Asta e o știre mare, prieteni. Acest eveniment va schimba viața pe care o știm. Probabil vă veți întreba de ce, că e doar o regină. Dar e mult mai mult de atât și veți vedea consecințele foarte curând. Stați aproape”, a mărturisit Carmen Harra.

Citește și Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani. Ce înseamnă „Operaţiunea London Bridge”

Povestea de dragoste dintre regina Elisabeta a II-a și prințul Philip

Povestea de dragoste dintre regina Elisabeta a II-a și a prințului Philip pare desprinsă din povești sau din filmele de la Hollywood.

Cei doi su fost împreună timp de șapte decenii, până când moartea i-a despărțit, în luna aprilie a anului 2021, atunci când Prinţul Philip s-a stins din viață. Majestatea Sa s-a îndrăgostit de alesul inimii ei când avea doar 13 ani și a făcut tot posibilul să fie împreună. S-au logodit în secret și s-au căsătorit din dragoste.

Povestea de dragoste dintre Regina Elisabeta și Prințul Philip a durat 73 de ani. Cei doi au fost împreună până când moartea i-a despărțit, în luna aprilie a anului 2021, atunci când Prinţul Philip s-a stins din viață. De nenumărate ori, Regina Elisabeta a mărturisit că Prințul Philip a fost cel mai mare sprijin al său. Atât în public, dar și în viața personală. Au trecut împreună prin obstacole și încercări, dar de fiecare dată, iubirea lor a triumfat. Și au reușit, astfel, să scrie împreună, una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din istorie! Citește continuarea și vezi fotografiile aici.

Publicat: 09 sept. 2022, 20:19 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă