Carmen Harra, detalii șoc! Povestea diamantului blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a

Publicat: 21 sept. 2022, 17:22 Autor: Camelia News

Carmen Harra, detalii șoc despre diamantului blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a. Carmen Harra a dezvăluit detalii șoc, pe care foarte puțini le știu. Se pare că diamantul din coroana Reginei Elisabeta a II-a este blestemat.

Este bine de știut că, Regina Elisabeta a-II-a a fost o mare iubitoare de bijuterii. Suverana a avut, potrivit informațiilor, una dintre cele mai mari și valoroase colecții de coroane din lume. E adevărat, unele făceau parte din Bijuteriile Coroanei, însă altele îi aparțiuneau personal.

Povestea diamantului blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a

„Coroana imperială de stat”, este una dintre cele mai cunoscute coroane, și este cea care a stat aşezată deasupra sicriului reginei la Westminster Hall.

Astfel, Carmen Harra a vorbit despre diamantul blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a: „Bijuteriile, de-a lungul timpului, simbolizează puterea. Nu numai că purta coroana, de o valoare inestimabilă, dar purta întotdeauna bijuterii în jurul gâtului, purta cercei, era întotdeauna plină de bijuterii, care simbolizau regalitatea, puterea ei!

Există, într-adevăr o poveste că ar exista un diamant care ar fi fost luat de la indieni, simbolul fiind acela că ajuns la Curtea Angliei îi dă, de fapt, putere asupra Indiei”, a spus Carmen Harra într-o emisiune tv.

Carmen Harra, detalii șoc despre diamantului blestemat din coroana Reginei Elisabeta a II-a

Așadar, Carmen Harra făcea referire la diamantul Koh-i-noor, care este una dintre cele mai faimoase pietre prețioase din lume. Acest diamant este renumit în India pentru felul în care a fost cumpărat de britanici, în timpul anexării Punjabului.

Această piatră prețioasă a fost prezentată Reginei Victoria, iar cel care a luat decizia de a o păstra a fost Prințul Albert. Acesta a cerut ca piatra să fie șlefuită și mai apoi să fie montată în coroanele Reginelor Alexandra și Maria. Ulterior, în anul 1937, diamantul a fost așezat în coroana Reginei-Mamă.

Diamantul Koh-i-Noor, furat de britanici de la un rege copil de 7 ani

Diamantul Koh-i-Noor, un „uriaș” care astăzi face parte din colecția de bijuterii a Coroanei britanice, este una dintre cele mai valoroase și mai faimoase pietre prețioase din lume.

Giuvaierul are o valoare estimată la peste un miliard de dolari și este rareori văzut în public. Este păstrat în Turnul Londrei, sub pază strictă, într-un seif blindat, alături de alte comori ale familiei regale, precum coroana Tudor și coroana Sfântului Eduard.

Diamantul Koh-i-Noor (care înseamnă „Muntele Luminii”) este scos la lumina zilei foarte rar, la ocazii speciale. Pe lângă frumusețea sa unică, diamantul Koh-i-Noor are o istorie sângeroasă, care a dat naștere unor legende ce spun că piatra prețioasă este blestemată, scrie incredibilia.ro.

Carmen Harra, previziuni șoc după moartea Reginei Elisabeta

Carmen Harra a prezis moartea Reginei Elisabeta. Acum, clarvăzătoarea face previziuni și mai sumbre și trage un semnal de alarmă cu privire la consecințele decesului suveranei.

Carmen Harra susține că a prezis decesul Reginei Elisabeta, deși pare greu de crezut. Clarvăzătoarea a făcut dezvăluiri șocante pe rețelele de socializare. Ce spune despre consecințele care ar avea loc pe viitor.

Citește și Cum arăta Regina Elisabeta cu două zile înainte să moară! Ultimele imagini cu Majestatea Sa în viață

Astfel, clarvăzătoarea a postat în mediul online un mesaj în care le-a dezvăluit oamenilor care o urmăresc că a prezis moarte Reginei Elisabeta încă de la începutul anului 2022. Cu atât mai mult, Carmen Harra susține că odată cu decesul suveranei există și unele consecințe, iar viața pe care o știm și o trăim în prezent nu va mai fi la fel.

Publicat: 21 sept. 2022, 17:22 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă