Carmen Harra, previziuni teribile pentru România: „Schimbări uriașe, care vin peste noapte”

Publicat: 02 apr. 2024, 14:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Carmen Harra, previziuni teribile pentru România: Schimbări uriașe, care vin peste noapte

Carmen Harra a făcut previziuni teribile pentru ţara noastră. Clarvăzătoarea spune că România va avea parte de cutremure, 2024 fiind un an karmic și destul de periculos. Află în rândurile de mai jos ce alte predicţii a mai făcut.

Carmen Harra este cunoscută în spaţiul public pentru predicţiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Unele dintre acestea s-au adeverit, iar recent a venit cu noi dezvăluiri despre ce i-ar putea aştepta pe români.

„Anul ăsta este un an plin de cutremure și metaforic vorbind, în sensul de schimbări uriașe, care vin peste noapte, la care nu ne așteptăm, care ne surprind, ne schimbă direcția, gândirea. În mod real, este și un an seismic. Motivul pentru care am plecat din România sunt cutremurele. Anul ăsta o să fie cutremure, dar mai bine mai mici, să nu cumuleze unul atât de mare. Totuși, nu va fi unul care să reclădească ce s-a întâmplat în 1977. Românul nu e pregătit, Capitala nu e pregătită în niciun fel. Anul 2024 este un an karmic, pentru că are cifra 8, deci tot ce am trăit, se poate repeta”, a declarat Carmen Harra, la WOWnews.

Carmen Harra: Este un an care ne șochează”

Carmen Harra a mai povestit faptul că 2024 vine la pachet cu câteva fenomene naturale, dar și transformări.

„2024 este un an karmic, afectează economia și inflația. Ar fi bine să investim banii decât să-i ținem la ciorap. În 2024 așteptați-vă la niște schimbări care or să vă uimească.

Este un an care ne șochează, ne pune pe gânduri, ne aduce în lumină lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm. Este un an care ne aduce în față evenimente peste noapte, atenție la cutremure. Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul. Oamenii încep să se retragă în zone montane, pentru că se simt feriți. Totul este la nivel psihic și mental, din cauza stresului oamenii dezvoltă tot felul de tulburări”, a precizat Carmen Harra.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 apr. 2024, 14:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă