Carmen Harra, dezvăluiri îngrijorătoare despre starea de sănătate a Prințesei de Wales: „Cancerul ei, în intuiţia mea, este destul de progresiv!”

Publicat: 27 mart. 2024, 14:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Carmen Harra a vorbit recent despre starea de sănătate a Prinţesei de Wales. Clarvăzătoarea susţine că forma de cancer cu care aceasta se confruntă este una progresivă. 

În urmă cu doar câteva zile, Kate Middleton şi-a făcut curaj să vorbească despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Mesajul pe care l-a transmis printr-un clip video a devenit viral în întreaga lume, iar cei care o iubesc aşteaptă în continuare veşti despre schimbările prin care trece.

Soţia Prinţului William a încercat să îi înucrajeze pe cei care trec prin aceleaşi probleme şi de asemenea le-a mulţumit oamenilor care sunt alături de ea în această perioadă complicată. Cel mai greu moment, spunea ea, a fost acela în care le-a vorbit copiiilor ei despre problemele cu care se confruntă.

Ce spune Carmen Harra despre problemele Prinţesei

Carmen Harra a susținut că soția Prințului William se confruntă cu un cancer progresiv, lucru care a atras îngrijorarea oamenilor. Ei bine, cele mai multe studii clinice definesc o tumoră ca fiind progresivă atunci când nu se văd îmbunătăţiri la începerea tratamentului.

De asemenea, clarvăzătoarea a precizat că există posibilitatea ca Prințesa de Wales să treacă peste această provocare grea, însă codul vieții nu o ajută.

„Lovitura luată de Kate este dramatică! Cancerul ei, în intuiţia mea, este destul de progresiv! Îi doresc să se recupereze pentru că are trei copii, a intrat într-o familie grea. Ea are o legătură karmică cu William, ei doi nu întâmplător s-au cunoscut, au cifra 2 în destin.

Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult, dar există posibilitatea să treacă peste aceaste încercare. Îi doresc din inimă să fie bine. A făcut o intervenţie chirurgicală majoră, nu avem coordonatele problemei, dar este un suflet bun”, a explicat Carmen Harra în cadrul emisiunii sale.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 mart. 2024, 14:02 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă