Carmen Harra i-a prezis sfârșitul Ronei Hartner. S-a adeverit tot ce a spus în emisiunea lui Cătălin Măruță

Publicat: 24 nov. 2023, 13:15 Autor: Alina Nistor Vedete

Vestea morții Ronei Hartner a șocat o țară întreagă. Artista a fost o luptătoare, dar boala a doborât-o într-un final. Carmen Harra face acum dezvăluiri neștiute despre regretata actriță.

Se pare că în urmă 14 ani, Carmen Harra a prevestit faptul că Rona Hartner nu va avea o viață lungă, după ce i-a analizat codul vieții. Conform spuselor sale, codul de viață al artistei a fost cifra 5, motiv pentru care de-a lungul existenței sale s-a lovit de numărate ori de acest număr. Ba mai mult decât atât, inclusiv ziua și anul în care a murit au o mare legătură cu cifra 5.

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Carmen Harra a dezvăluit că în codul vieții Ronei Harner nu se regăsea cifra 8. Iar acest lucru însemna că artista nu va apuca să trăiască până la bătrânețe.

„Rona Hartner o femeie splendidă, minunată, actriță, cântăreață, un om talentat, un om remarcabil. Născută în martie 9, 1973. Codul ei de viață este cifra 5. Trece în neființă la 50 de ani, într-o zi de 23, care este cifra 5, noiembrie 23, 2023. Dacă adunăm noiembrie cu 23 și cu 2023 cădem pe cifra 5. Iată, deci, că cifra 5, codul ei divin, se reflectă în existența ei. În Cabala Antică, cifra 5 este dimeniunea a cincea, dimensiunea morții, trecerea dincolo de la 4 nivele ale creației fizice.

Ea era un om foarte credincios, așa că drumul ei sprea lumea invizibilă va fi un drum protejat de Dumnezeu și toți o să ne amintim de ea cu mare drag. O ființă splendidă, minunată, dar iată cum codurile vieții joacă un rol esențial în viața noastră. Îmi amintesc cum acum 14 ani, la Măruță, am încercat să vorbesc despre codificarea ei cu cifra 5 și faptul că nu are nicăieri un 8 în codul vieții care i-ar fi dat longevitate. Iată cât de interesante sunt codurile lui Pitagora și cât de interesante sunt sincronicitățile în viețile noastre.”, a mărturisit Carmen Harra.

@carmenharra888♬ original sound – Carmen Harra

Rona Hartner a murit după o luptă grea cu cancerul

Rona Hartner a murit la vârsta de 50 de ani, după o lungă și dificilă luptă cu cancerul. Familia și apropiații au sperat la o minune până în ultimul moment, dar din păcate nu s-a întâmplat acest lucru.

Rinda Hartner a publicat pe pagina ei de Facebook o imagine de doliu, cu o lumânare aprinsă. În ciuda eforturilor depuse de către medici, Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, pe patul de spital. Anunțul a fost făcut de sora ei.

De asemenea, Rinda Hartner a dezvăluit faptul că trupul neînsuflețit al Ronei va fi depus miercurea viitoare la capela Cimitirului Bellu catolic, iar înmormântarea va avea loc vineri, pe 1 Decembrie, la ora 12.00, chiar de Ziua României.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 24 nov. 2023, 13:15 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă