Carmen Harra, previziune cutremurătoare despre România! ”Lucrurile se întâmplă pentru binele general”

Publicat: 29 mai 2021, 12:24 Autor: Elena Vedete
Carmen Harra, previziune cutremurătoare despre România! ”Lucrurile se întâmplă pentru binele general”

Vedeta, cunoscută ca psiholog și terapeut în America, Carmen Harra este de părere că situația cumplită pentru toți, cea în care suntem din cauza pandemiei de coronavirus,  este pe cale să se încheie.

Dar asta nu înseamnă că în România nu vor exista anumite schimbări majore care vor fi benefice pentru țara noastră.

„O să se încheie încet-încet cu această pandemie. Cel puțin în America se estimează în următoarele 2 luni să ajungem la o imunitate generală. Sunt state în care nu există mască, în Florida nu simțim deloc pandemia. De luni de zile nu ne afectează nimic așa că suntem foarte bine aici. Să sperăm că situația asta se instalează și în România dar peste 2-3 luni va fi mult mai bine și în Europa. Per total, acolo, părerea mea, este că se exagerează mai mult decât este nevoie. Sunt îngrijorată și dacă îmi doresc ceva, sunt îngrijorată de starea generală, de starea colectivă a oamenilor, de stările de depresie, de faptul că oamenii își pierd speranța, își pierd încrederea și sunt demoralizați”, a declarat Carmen Harra.

Dorința mea este să trecem toți peste această încercare

”Dorința mea este să trecem toți peste această încercare și să ieșim la lumină cu bine. Acestea sunt previziunile mele! Sper însă că o să înțelegem că mai vine și ceva semnificativ în România, niște schimbări majore care vor perturba la nivel de economie, guvern, starea generală dar la final va fi spre binele românilor,  foarte mulți români se întorc înapoi acasă, România încet-încet se regăsește pe ea și va exista o manifestare puternică în viitorul imediat apropiat că să readucă România în perimetrul internațional. Eu zic că lucrurile se întâmplă pentru binele general, așa că aștept să se lămurească totul și să ajung și eu în România.

Îmi lipsesc foarte mult prietenii de acolo, îmi lipsesc emisiunile, îmi lipsește, sigur, locuința mea și lucrurile minunate pe care le fac de câte ori vin acolo. Să sperăm că undeva anul acesta, voi ajunge și acasă. Răbdarea e un lucru Dumnezeiesc, așa că mai aștept momentul potrivit! Eu sunt pozitivă în schimbările care vin și convinsă că au rostul lor. Sunt, pe undeva, chiar entuziasmată de transformările care urmează, încep să le văd în profunzimea lor”, a declarat Carmen Harra, exclusiv, pentru Ciao.ro, cu câteva săptămâni în urmă.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 29 mai 2021, 12:24 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×