Puiul asta de elefant e absolut adorabil! Incepe sa RADA atunci cand se joaca cu ingrijitorul sau. Momentul rar a fost rapid filmat VIDEO

Publicat: 06 Apr. 2018, 20:00 Viral

Puiul de elefant a reusit sa ii cucereasca intr-un timp record pe internauti.

Momentul unic in care puiul de elefant incepe sa se joace cu ingrijitorul sau a fost recent filmat de catre o studenta, iar totul s-a petrecut in Thailanda. Animalul adorabil pare sa se simta atat de bine, incat incep sa rada sau sa chicoteasca.

Puiul de elefant nu are mai mult de sase luni si si-a gasit o familie in cadrul rezervatiei special amenajata pentru aceste animale, din Chiang Mai, in Thailanda. Odata ce-au fost publicate in mediul online, imaginile inedite au devenit virale.

Puiul asta de elefant incepe sa rada atunci cand se joaca

Cea care a suprins momentul extrem de rar a fost o studenta pe nume Laura-Jane Fyfe, originara din Scotia. Ea se afla in vacanta in Thailanda pentru a sarbatori faptul ca a absolvit cu brio studiile universitare.

Tanara a fost atat de uimita de cele vazute, incat rapid si-a scos smartphone-ul si a inceput sa filmeze. In clipele de joaca, puiul de elefant devine foarte fericit si se distreza pe cinste.

E atat de incantat, incat rapid incepe sa scoata sunete specifice, de parca ar rade sau ar chicoti. Studenta a povestit ca acel episod a lasat-o cu gura cascata, dar si ca niciodata nu a vazut atat de multa inocenta din partea unui animal exotic.

In filmuletul pe care aceasta l-a postat pe retelele sociale se poate mai poate observa ca puiul de elefant alearga peste tot, dar si ca se bucura de un joc pe care ingrijitorul i l-a pregatit. In cateva secunde, micul elefant incepe sa urmareasca foarte atent un cos de plastic pe care barbatul il trage pe iarba si incearca sa il prinda.

„M-a facut atat de fericita sa pot vedea cum puiul de elefant se distreaza atat de bine. Am stat si ne-am uitat la el cum se joaca, cat e de relaxat si fara griji. La un moment dat s-a apropiat chiar de mine, era inca jucaus si a incercat sa imi manance bluza”, a povestit Laura-Jane Fyfe.

Mai mult, in imagini se mai poate vedea ca desi pare de capul lui, puiul de elefant e atent supravegheat de catre mama sa, care se afla la o distanta foarte mica de el, dar si de alti turisti care o hraneau in acele clipe.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 06 Apr. 2018, 20:00 Viral
Pe aceeași temă