Asta e cel mai mare caine din Australia! Are 113 kg si dimensiunile unui pui de elefant! Surpriza este meseria pe care o practica :D

Publicat: 27 mart. 2017, 12:48 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Asta e cel mai mare caine din Australia! Are 113 kg si dimensiunile unui pui de elefant! Surpriza este meseria pe care o practica :D

Baron este cel mai mare caine din Australia! Face parte din rasa mastiff si are dimensiunile unui pui de elefant: are 1.98 cm inaltime si 113 kg. Stapanul sau sustine ca, in ciuda aparentelor sale, cainele este iubitor si deloc fioros, informeaza Dailymail.co.uk.

Baron a fost numit cel mai mare caine din Australia. Patrupedul care pare infiorator este un ghemotoc mare de iubire si blandete! Stapanul lui sustine ca e bland si ca intretinerea lui costa destul de mult. Baron consuma in fiecare saptamana mancare in valoare de 200 $, bani pe care a inceput sa ii si castige in urma noii sale meserii.

Cainele a primit aprobare pentru a fi caine de terapie si in fiecare zi merge in vizita in scoli pentru copiii cu dizabilitati diverse. Baron a devenit ambasador pentru organizatia caritabila Caini de Terapie Nepean. Acesta a vizitat recent o scoala din Sidney unde a stat alaturi de copiii cu diverse probleme si le-a oferit afectiune si iubire.

„Merge si interactioneaza cu toti copiii. Ii asista in timpul programului de citit… E acolo pentru a primi si acorda iubire si imbratisari cui are nevoie.

Aceasta scoala este pentru copiii cu probleme care vin din medii dezavantajate. Cainele vine ca o recompensa pentru copiii care au un comportament frumos”, sustine Nicole Celeban, presedintele organizatiei Caini de Terapie Nepean.

Tot ea sustine ca Baron a castigat iubirea celor mici datorita faptului ca e prietenos si iubitor. Cainele va continua sa creasca pana cand va ajunge la varsta de 4 ani, putand sa concureze pentru titlul de cel mai greu caine din lume. In prezent, primul loc este ocupat de un mastiff din SUA care cantareste 127.5 kg.

Mark York, stapanul animalului, sustine ca plateste 200 $ pe saptamana pentru mancarea animalului: „Mananca mult, primeste carne si biscuiti la micul dejun, gaturi de pui la pranz, carne cu biscuiti la cina si multe vitamine si uleiuri. Mai consuma si sardine, oua, dovleci, legume.” Baron a castigat premiul de ‘Cel mai bun caine junior’ la Royal Melbourne si primul loc la Sydney Royal Easter Show.

Publicat: 27 mart. 2017, 12:48 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă