Angelina Jolie si Brad Pitt s-au reintalnit, la sase luni de la divort. Cum au reactionat cei doi

Publicat: 26 mart. 2017, 11:15 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Angelina Jolie si Brad Pitt s-au reintalnit, la sase luni de la divort. Cum au reactionat cei doi

La șase luni după anunțarea divorțului lor, relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie începe să se amelioreze. Fostul cuplu vedetă de la Hollywood s-a reîntâlnit pentru prima oară de la mediatizatul și controversatul divorț.

Potrivit revistei People, cei doi actori se pare că au îngropat securea războiului după numeroasele divergențe pe care le-au avut în ultimele luni. Apropierea dintre cei doi ar fi avut loc după ce un judecător însărcinat cu cazul a dispus ca documentele dosarului să nu fie făcute publice, la cererea lui Brad Pitt, pentru a evita să iasă la iveală detalii intime ale căsniciei lor.

Din acel moment lucrurile au intrat pe un făgaș normal și cei doi foști soți se simt mai confortabil, fără presiunea constantă a presei. De fapt, o sursă apropiată actorului asigură că Brad este mai fericit și se simte „ușurat că situația nu mai este constant în obiectivul presei”.

A fost un moment dificil, dar amândoi au fost capabili să-l rezolve, deși a mai rămas încă mult de făcut”, a precizat sursa revistei People.

„Mereu a fost pozitiv despre cât de bună mamă este Angelina, iar scopul era de a rezolva totul de dragul copiilor și pentru familie, iar acum conlucrează pentru a reuși acest lucru”, conform revistei People.

 Nu se știe însă dacă pe lângă aceste motive se află și faptul că le este dor unul de altul. După atâția ani împreună și fiind unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood, nu le este probabil ușor să uite dragostea pe care și-au purtat-o unul altuia, notează ABC.

În luna septembrie a anului trecut, Angelina și Brad s-au luptat pentru obținerea custodiei celor șase copii ai lor (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Konx și Vivienne), în timp ce actorul a fot acuzat că l-a abuzat pe unul dintre ei, acesta fiind și motivul pentru care Angelina a intentat divorț.

 

 

Publicat: 26 mart. 2017, 11:15 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă