Baietelul asta a fost la un pas de moarte, desi se juca in siguranta. S-a intamplat in doar cateva secunde. Imaginile pe care orice parinte trebuie sa le vada! VIDEO

Publicat: 05 apr. 2018, 15:37 Autor: madalina m. Parenting

Baietelul a fost la un pas de moarte, desi se juca in casa.

Teoretic micutul din imagini se afla intr-un mediu sigur, fiind in casa in clipele de joaca. In realitate, insa, baietelul a fost la un pas de moarte, iar totul s-a putut vedea pe o inregistrare video.

Aceasta a fost surprinsa cu ajutorul unui sistem de supraveghere instalat in acea locuinta. Parintii sai s-au ingrozit cand au vazut inregistrarea, asa ca au decis sa faca public filmuletul, pentru a trage un semnal de alarma.

Baietelul asta a fost la un pas de moarte, desi se juca in siguranta

Baietelul se juca in casa atunci cand a fost foarte aproape sa isi gaseasca sfarsitul. In acele momente, micutul era in compania fratiorului sau mai mare, iar incidentul socant s-a petrecut in doar cateva secunde.

O asemenea nenorocire ar putea oricand sa se produca si sa fie traita de orice parinte. Tocmai din acest motiv, familia din Thailanda care a trait experienta pe propria piele a dorit sa impartaseasca imaginile si sa le faca publice in mediul online.

La scurt timp, filmuletul a devenit viral, spre socul parintilor din intreaga lume. Pe inregistrare, baietelul de aproximativ doi ani poate fi vazut cum deschide pe rand mai multe sertare de la un dulap, dupa care incearca sa ajunga mult mai sus.

Imediat ce se intinde pentru a ajunge la ultimul sertar, baietelul nu isi da seama de gravitatea situatiei sau ca este in pericol. In doar cateva secunde, intregul dulap s-a prabusit peste el. In mod miraculos, insa, baietelul a scapat nevatamat si fara nicio zgarietura.

Micutul poate fi vazut cum se zbate pentru a iesi de sub bucatile de lemn ale acelui dulap. Spre norocul sau, el a ramas blocat doar intr-un singur colt al piesei de mobilier si a putut sa se salveze la timp.

Totodata, in alte cateva secunde, baietelul poate fi vazut cum fuge speriat pe canapea, sub privirile socate ale fratelui sau mai mare, care abia intelege tot ce s-a intamplat. Odata ce copilul izbucneste in lacrimi, mama acestuia a venit in fuga sa observe ce i s-a intamplat acestuia.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 05 apr. 2018, 15:37 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă