Pustiul asta are puteri incredibile! Ce se intampla atunci cand atinge un bec doar cu un singur deget. VIDEO genial

Publicat: 03 apr. 2018, 17:28 Autor: madalina m. Life

Pustiul a demonstrat ca are puteri incredibile in nenumarate randuri.

Pe nume Abu Thahir, adolescentul sustine ca poate aprinde un bec cu doar o singura atingere, dar si ca are puteri neobisnuite inca de cand era foarte mic. La inceput, insa, familia lui nu a privit cu ochi buni intreaga situatie.

Pentru ca provine dintr-o tara in care superstitiile si traditia sunt respectate cu sfintenie, la inceput parintii lui Abu Thahir au considerat ca fiul lor e posibil sa fie atins de cel necurat, din moment ce dispune de asemenea abilitati nu tocmai obisnuite.

Pustiul asta are puteri incredibile

Abu Thahir poate aprinde un bec daca il tine intr-o singura mana si il atinge cu un deget. Pustiul a facut o demonstratie de acest fel si recent, in fata camerelor de luat vederi. Totodata, el poate aprinde un bec reincarcabil daca il atinge cu mainile sau picioarele.

Originar din India, baietelul sustine ca si-a descoperit acele puteri incredibile atunci cand tatal sau, de meserie electrician, a adus acasa mai multe becuri, pe care urma sa le instaleze in casa lor. Odata ce a pus mana pe unul dintre ele, adolescentul si-a dat seama ca are puteri neobisnuite.

Desi nimeni nu isi da seama cum reuseste pustiul sa aprinda acele becuri doar printr-o simpla atingere, oamenii de stiinta au explicat in nenumarate randuri ca „de vina” ar fi un continut ridicat de sare.

Potrivit oamenilor de stiinta, faptul ca Abu Thahir dispune de puteri neobisnuite poate fi din cauza faptului ca in mod normal, orice persoana are abilitatea de a produce suficienta energie, aproximativ echivalenta cu aprinderea unui bec de 100 de wati.

Tatal adolescentului originar din oraselul Alappuzha, in India, si-a amintit cum s-a intamplat ca fiul sau sa isi descopere acele puteri stranii. Barbatul tocmai se intorsese de la munca, atunci cand i-a inmanat lui Abu Thahir un bec si i-a spus sa il puna intr-un loc ferit.

Insa, atunci cand pustiul a atins acel corp de iluminat si a inceput sa il stranga cu o singura mana, a observat cum becul incepe sa produca o lumina puternica din senin. Barbatul a mai marturisit ca faptul ca fiul sau are asemenea puteri nu inseamna altceva decat ca pustiul a fost binecuvantat.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 03 apr. 2018, 17:28 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă