A aflat de pe WhatsApp de moartea fiului! E horror ce s-a intamplat cu copilul de doar 10 ani

Publicat: 26 iul. 2019, 09:27 Autor: madalina m. Life

Neglijenta a dus la moartea unui copil de doar 10 ani. Mama acestuia a descoperit adevarul intr-un mod infricosator.

A aflat de moartea fiului sau de pe WhatsApp! O mamica a trecut prin momente infioratoare. Femeia a relatat totul de curand, spre socul altor parinti. Abia se mutasera intr-o locuinta noua, insa nu s-au bucurat prea mult de schimbarea din viata lor.

Cazul socant s-a petrecut cu cateva zile in urma, iar autoritatile au intervenit de urgenta. Clipele terifiante s-au desfasurat in orasul Novosibirsk, din Rusia. Copilul de 10 ani care a decedat se afla in fata blocului si se juca, alaturi de un alt baietel.

A aflat de pe WhatsApp de moartea fiului

Mama sa, Valentina, l-a lasat pe micutul Artur nesupravegheat doar cateva ore. Totul cata vreme inca despacheta, dupa ce se mutasera in casa noua. Pentru ca fusese adaugata intr-un grup de WhatsApp, alaturi de alti vecini din blocul respectiv, femeia a vazut cum i-a murit copilul. Un tanar a murit din cauza telefonului mobil! 

A aflat de pe WhatsApp de moartea fiului

Aceasta a dat intamplator peste o imagine si prima data a crezut ca e vorba de o gluma de prost gust. Ea isi stia copilul afara, in fata blocului, si in siguranta. Nu s-a gandit nicio clipa la pericolele ascunse.

Copilul de doar 10 ani s-a electrocutat si a murit pe loc, din cauza neglijentei unor muncitori. Acestia au lasat expus un cablu, in apropiere de zona de blocuri. Desi la fata locului a ajuns si o ambulanta, baietelul nu a mai putut fi resuscitat de catre medici.

Artur s-a atins de acel cablu lasat in mod periculos la voia intamplarii si s-a electrocutat cu 30.000 de volti. Mama copilului a mai povestit ca aveau doar cinci zile de cand s-a mutat alaturi de baiat in acel cartier. Tragedia fara margini s-a petrecut din neglijenta, iar politia incearca sa ii gaseasca pe cei vinovati.

„Nimeni nu mi-a spus nimic. Am vazut ce s-a intamplat cu fiul meu pe chat. Ne mutasem doar de cinci zile si nu cunostea deloc zona. S-a imprietenit cu un baiat din bloc si se jucau pe afara”, a spus Valentina, mama copilului.

Din primele detalii ale anchetei, s-a stabilit ca e vorba de o investigatie sub acuzatia de neglijenta criminala impotriva celor care au lasat in acel mod un cablu conectat la reteaua electrica. Vinovatii risca pana la 10 ani de inchisoare, potrivit legilor din Rusia.

sursa: thesun.co.uk

Publicat: 26 iul. 2019, 09:27 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă