Si-au lasat bebelusul de numai 8 luni cu dadaca, dar s-au ingrozit de ce facea femeia cand erau plecati. Parintii au chemat rapid Politia cand si-au dat seama VIDEO

Publicat: 05 apr. 2018, 12:20 Autor: madalina m. Life

O dadaca risca acum sa fie bagata in spatele gratiilor pentru gesturile sale.

Parintii unui bebelus de doar 8 luni au fost socati cand s-au uitat peste cateva inregistrari. Acestia aveau instalat in casa un sistem de supraveghere pentru a sti ca micuta e in siguranta atunci cand ei lipsesc si cand ramane cu dadaca.

Insa, in momentul in care au verificat acele inregistrari au simtit ca li se face rau. Asta deoarece dadaca le supunea fetita la un tratament absolut infiorator, dar cu adevarat socanta a fost motivatia acesteia pentru gesturile sale.

Si-au lasat bebelusul de numai 8 luni cu dadaca, dar s-au ingrozit

Dadaca de 26 de ani risca acum sa fie arestata pentru modul in care s-a purtat cu acel bebelus. Totodata, ea ar putea fi pusa sa plateasca si suma de 7,300 de lire drept despagubire, dupa ce parintii din Changhua, in Taiwan au depus o plangere si au alertat Politia.

Mai mult, in imaginile surprinse de o camera de luat vederi instalata in casa acelei familii se poate observa cum initial dadaca se comporta absolut normal cu bebelusul de 8 luni. In scurt timp, insa, tanara ii aplica lovituri repetate micutei mai ales in zona pieptului.

La un moment dat, fetita ajunge sa fie trantit la podea. Cand a fost luata la intrebari despre toate acestea, dadaca si-a motivat gesturile spunandu-le parintilor ca voia doar sa se joace pe telefonul mobil, iar bebelusul „o enerva”.

Desi au avut incredere si si-au lasat fetita cu acea dadaca de alte cateva ori, parintii au ramas fara cuvinte cand au realizat ca micuta era batuta cu multa cruzime in lipsa lor. De asemenea, acestia n-au avut habar nici de faptul ca dadaca sta cam prost cu nervii.

Din cauza faptului ca n-a mai avut rabdare cu copilul lor, tanara a inceput sa se comporte foarte violent si sa o tranteasca pe fetita de podea, de cateva ori, pentru ca nu se oprea din plans. De alte cateva ori, bebelusul de 8 luni e tras si impins cu foarte multa forta.

Mai mult, nici copilul e pe podea si plange neincetat, dadaca nu pare impresionata de acel moment, pentru ca se joaca in continuare pe telefon. „Daca ar fi copilul vostru, ati fi capabili sa acceptati un asemenea tratament?”, a spus furioasa Lee Chun, mama bebelusului.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 05 apr. 2018, 12:20 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă