E infricosator ce s-a observat pe aceasta inregistrare! Toata lumea s-a adunat langa doua masini care s-au ciocnit, dar nimeni nu s-a prins ce apare in spate VIDEO

Publicat: 26 feb. 2018, 14:11 Autor: madalina m. Viral

O inregistrare absolut socanta de la un accident rutier i-a bagat in sperieti pe internauti.

In imagini pot fi vazute doua masini care s-a ciocnit, iar la fata locului e ajunsa si o ambulanta, care fusese solicitata de urgenta, pentru ca existau victime ranite destul de grav si prinse intre autoturismele avariate.

Totusi, in intreaga agitatie apare o figura stranie, foarte aproape de ambulanta, dar niciunul dintre martori nu isi aminteste sa fi vazut silueta si in acele momente. Apariatia a fost catalogata drept una demna de povestile din „Dosarele X”.

E infricosator ce s-a observat pe aceasta inregistrare

Silueta bizara ce poate fi vazuta pe inregistrare se afla chiar in centrul actiunii, dupa ce doua masini s-au ciocnit ziua in amiaza mare. Aceasta pur si simplu sta nemiscata chiar langa o ambulanta ce fusese solicitata de martori.

Mai mult, imaginile au fost realizate in orasul Cipolletti, din provincia Rio Negro, in Argentina. Chiar dupa accidentul rutier dintre o duba si o masina, un martor a decis sa filmeze ce se intampla acolo.

Totusi, si-a dat seama ca printre toate acele persoane apare si o silueta stranie, care i-a dat barbatului fiori pe sira spinarii, atunci cand a privit acea inregistrare, cateva ore mai tarziu.

Internautii au fost de parere ca locul accidentului a fost vizitat fie de un extraterestru, fie de o fantoma! In plus, creatura stranie din inregistrare sta chiar langa usile din spate ale ambulantei si are o paloare gri.

Fiind rapid convinsi ca nu poate fi vorba de o persoana din cauza felului in care arata, cei care au urmarit respectiva inregistrare au fost la randul lor socati de „vizita” creaturii misterioase.

Nici martorul care a filmat intreaga scena nu isi poate explica felul in care silueta a ajuns acolo. Totusi, a fost dovedit ca nu poate fi vorba de niciun soi de aparitie demna de supranatural, pentru ca in imagini apare nimeni altul decat soferul ambulantei, pe nume Pedro Moguillansky.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 26 feb. 2018, 14:11 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă