Mirela Vaida, bolnavă! ”Nu-i coronavirus, e…”

Publicat: 26 Feb. 2020, 07:42 Vedete

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe persoane sunt panicate din cauza bolii care acum face ravagii în Chine, și anume coronavirusul. O vedetă care este norocoasă că se poate feri cu ușurință de boli este Mirela Vaida, apelând la diferite ”leacuri băbești”.

Frumoasa prezentatoare TV Mirela Vaida nu se simte tocmai bine, căci are otită. Această infecție la nivelul urechii este cauzată de bacterii și provoacă dureri. Se manifestă prin inflamarea urechii, otita putând fi externă, medie sau internă.

Mirela Vaida a făcut otită. Cum se tratează prezentatoarea TV de otită

Mirela Vaida a postat în urmă cu opt ore o fotografie însoțită de un mesaj pe rețelele de socializare. Imaginea a strâns deja aproape 6000 de aprecieri și peste 400 de comentarii.

”Nu-i coronavirus! E otită… M-a bagat soacră-mea sub tratament băbesc: țuică fiartă, usturoi în ureche, ceapă pe gât, gargară cu sare și sare grunjoasă caldă la ureche, sub căciulă!! Miros ca un cârnat! N-are cum să mă atace vreun virus. S-au speriat și copiii.. Și, totuși, tratamentul asta o da roade sau a vrut să râdă soacră-mea un pic de mine…? ☺️”, a scris Mirela Vaida pe internet.

Mirela Vaida a făcut otită. Cum se tratează prezentatoarea TV de otită
Mirela Vaida a făcut otită. Cum se tratează prezentatoarea TV de otită

Care a fost prima meserie a Mirelei Vaida

Mirela Vaida a revenit la Acces Direct în toamna anului trecut, după ce Simona Gherghe a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea de pe Antena 1. Faptul că televiziunea este una dintre marile pasiuni ale Mirelei Vaida nu mai este un secret pentru nimeni. Primul job al acesteia a fost tot în TV. Se întâmpla în timpul facultății.

Mirela Vaida, salariu de 1.400 de lei

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, și-a dorit de mică să lucreze în televiziune, iar visul i s-a împlinit. Ajunsă la aproape 38 de ani, aceasta este una dintre cele mai de succes prezentatoare de la noi din țară, iar dovadă stau și audiențele emisiunii. Mirela Vaida a luat primul contact cu munca de televiziune încă din timpul facultății, mai exact din anul doi. Aceasta era studentă la Drept și i s-a oferit ocazia de a lucra ca reporter. ”Eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a mărturisit Mirela Vaida pentru revista OK! Magazine.

Publicat: 26 Feb. 2020, 07:42 Vedete
Pe aceeași temă