Care a fost prima meserie a Mirelei Vaida. Vedeta de la Acces Direct a recunoscut și ce salariu lua

Publicat: 21 Feb. 2020, 12:00 Vedete
Care a fost prima meserie a Mirelei Vaida. Vedeta de la Acces Direct a recunoscut și ce salariu lua

Mirela Vaida a revenit la Acces Direct în toamna anului trecut, după ce Simona Gherghe a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea de pe Antena 1. Faptul că televiziunea este una dintre marile pasiuni ale Mirelei Vaida nu mai este un secret pentru nimeni. Primul job al acesteia a fost tot în TV. Se întâmpla în timpul facultății.

Mirela Vaida, salariu de 1.400 de lei

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, și-a dorit de mică să lucreze în televiziune, iar visul i s-a împlinit. Ajunsă la aproape 38 de ani, aceasta este una dintre cele mai de succes prezentatoare de la noi din țară, iar dovadă stau și audiențele emisiunii. Mirela Vaida a luat primul contact cu munca de televiziune încă din timpul facultății, mai exact din anul doi. Aceasta era studentă la Drept și i s-a oferit ocazia de a lucra ca reporter. ”Eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a mărturisit Mirela Vaida pentru revista OK! Magazine.

Pe lângă faptul că lucra într-un domeniu care o fascina, aceasta era și recompensată pe măsură. 1.400 de lei era salariul pe care îl primea Mirela Vaida pe vremea aceea, o sumă deloc de neglijat. În plus, drept bonus, aceasta beneficia și de mașină cu șofer.

Televiziunea, marea pasiune a Mirelei Vaida

Mirela Vaida a revenit la Acces Direct toamna trecută, după o pauză de aproape doi ani. Aceasta a mai prezentat cunoscuta emisiune timp de un an, dar a fost înlocuită în 2018 chiar de Simona Gherghe, cea căreia i-a luat locul acum. Vaida are o experiență vastă în cadrul Antenei 1, unde a mai prezentat două emisiuni, ”2k1” și ”Totul pentru dragoste”. Totuși, aceasta s-a făcut cunoscută și plăcută de publicul telespectator în urmă cu 9 ani, când a primit oferta de a prezenta emisiunea ”Noră pentru mama”, de la Kanal D.

Debutul Mirelei Vaida ca moderator al unei emisiuni televizate a avut loc în 2004, la Favorit TV, unde aceasta prezenta alături de Cosmin Seleși. Emisiunea era difuzată dimineața și era dedicată folclorului. Astfel, Mirela Vaida se poate mândri deja cu 16 ani de experiență în tv.

În ceea ce privește viața personală a vedetei de televiziune, aceasta este căsătorită de aproape 11 ani cu Alexandru. Cei doi soți au împreună trei copii: Carla, care pe 20 februarie a împlinit 5 ani, Vladimir, în vârstă de 3 ani și jumătate și mezinul Tudor Ștefan, născut în aprilie 2019.

Publicat: 21 Feb. 2020, 12:00 Vedete
Pe aceeași temă