Mihai Constantinescu este inca in stare critica: „Nici mai rau, nici mai bine ca ieri”

Publicat: 15 May. 2019, 12:35 News 3

Starea artistului ramane in continuare grava, fiindca nu sunt semne ca s-ar imbunatati in vreun fel.

Mihai Constantinescu este inca in stare critica. Interpretul de muzica usoara Mihai Constantinescu este in continuare in stare extrem de grava la spital, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale, spunand ca artistul nu a suferit alte stopuri cardio-respiratorii.

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, ca starea de sanatate a interpretului de muzică usoara Mihai Constantinescu este stationara, dar foarte grava.

Mihai Constantinescu este inca in stare critica

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai ConstantinescuCe a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu

„Nici mai rău, nici mai bine ca ieri. Nu a făcut alte stopuri cardiace sau alte evenimente. Starea sa de sănătate e stabilă, nu s-a modificat nimic de aseară. E în stare stabilă, dar foarte gravă”, au precizat sursele citate, pentru MEDIAFAX.

Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti luni, in urma unui stop cardio-respirator.

„Nu e la prima problemă de genul ăsta. Dormea lângă soție și soția și-a dat seama că nu mai respiră. Mi s-a spus că a durat 10 minute până l-au resuscitat. Dacă sunt mai mult de trei-patru minute, cred că îți pierzi memoria și e greu să îți mai recapeți cunoștința”, a spus Adrian Daminescu muzicianul.

Mihai Constantinescu este numai piele si os

Probleme de sanatate adunate l-au facut pe Mihai Constantinescu de nerecunoscut, fiind extrem de slabit.

Potrivit Cancan, una dintre persoanele care l-au vizitat la spitat a facut declaratii ingrozitoare, spunand ca indragitul artist este de nerecunoscut, „numai piele si os„.

Mihai Constantinesu a avut o premonitie sumbra? Potrivit Cancan, se pare ca acesta si-a pregatit mormantul la Cimitirul Ghencea imediat dupa Craciun.

Mihai Constantinescu este in moarte cerebrala?! Se discuta daca va fi sau nu deconectat de la aparate

Ce a declarat Ministrul Pintea despre Mihai Constantinescu

Publicat: 15 May. 2019, 12:35 News 3
Pe aceeași temă