Mihaela Radulescu, plina de RIDURI! Pozele sunt HORROR! Vedeta a ajuns de rasul Instagramului

Publicat: 26 Apr. 2019, 17:40 News 3

Caracterul dificil pe care l-a avut vedeta in ultimii ani nu i-a adus atat de multi fani. 'Diva' de la Monaco si-a atras antipatii urate pe internet.

Mihaela Radulescu, plina de RIDURI! Imaginile horror cu ea au ajuns virale pe internet. O pagina de Instagram cu numele _jade007_ a reusit sa publice cele mai nereusite imagini cu Mihaela Radulescu. In timp ce pe conturile ei de socializare pune poze photoshopate, sa arate bine, realitatea este alta. Femeia refuza sa isi arate varsta, dar timpul nu o iarta si i-a brazdat riduri de toata frumusetea, pe toata fata.

La cei 50 de ani ai sai, cu toate operatiile estetice realizate in timp, Mihaela Radulescu e plina de riduri. Un lucru normal la varsta ei, asta daca nu sustinea sus si tare ca ce bine arata ea. Vedem adevarul acum, nu-i bai 🙂 Imaginile din galeria foto sunt SOCANTE si va vor arata, de fapt, cum arata in realitate Mihaela Radulescu.

Mihaela Radulescu, plina de RIDURI!

Vedeta PRO TV, care prezinta Ferma 2019 si a reusit sa infurie fanii emisiunii, nu apare in ipostaze dragute. In plus, pe langa defectele fizice surprinse de camerele de filmare sau aparatele foto, tinutele ei sunt aspru taxate.

Pe _jade007_ apare o serie de imagini hilare. Aceasta e comparata, la chip, ba cu Michael Jackson (superoperat la fata si el), ba cu o maimutica. In plus, tinutele ei de la Ferma 2019 au ajuns si ele de ras. Se pare ca, in una din zile, Mihaela Radulescu a reusit sa copieze tinuta vestimentara a unei animatii de crocodil.

Poze horror cu Mihaela Radulescu

Pe contul de Instagram care are cateva mii de urmaritor, Mihaela Radulescu mai este comparata si cu o vrajitoare. Aceasta, recunoastem, a reusit sa isi schimonoseasca fata de cateva ori pentru a semana cu o vrajitoare. Sau, cine stie…? De ce nu mai e Mihaela Radulescu la Romanii au talent? Diva a avut probleme…

Cert este ca Instagramul NU o mai place pe ‘diva’. Si nu doar el, ci si fanii emisiunii Ferma 2019 care s-a transformat in show erotic. Fanii au scris in nenumarate randuri, pe paginile de Facebook ale PRO TV, ca Mihaela Radulescu nu are ce cauta acolo. Telespectatorii sustin ca emisiunea s-a degradat din cauza ei care tot timpul face aluzii sexuale.

Mihaela Radulescu, de rasul Instagramului

Sa nu uitam ca Mihaela Radulescu a petrecut 3 luni de filmare in inima muntilor. Fara Felix, care sa o mai potoleasca din cand in cand, asta daca relatia lor inca mai e pe bune. Mihaela Radulescu a fost taxata de fani si pentru limbajul si aluziile sexuale. Pentru o femeie de 50 de ani, ii cam merge gura pe ‘prost-inainte’ si nimeni nu vrea sa mai tolereze asa ceva. Mihaela Radulescu URLA la o concurenta Ferma 2019! De ce? 

Va lasam, in continuare, sa va delectati cu imaginile HORROR cu Mihaela Radulescu, din galeria foto. Cine credea ca vedeta e atat de horror la fata?!

Publicat: 26 Apr. 2019, 17:40 News 3
Pe aceeași temă