TOP CIAO.RO | Sunt mame devotate! Ziua de 8 martie o dedicam lor, celor mai puternice femei din showbiz-ul românesc

Publicat: 08 mart. 2024, 15:19 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

Sunt frumoase, puternice, femei independente, dar pe primul loc, mame! Un copil este o binecuvântare, însă trebuie să fii pregătit pentru o astfel de responsabilitate și să te dedici în totalitate. Vedetele noastre au reuşit acest lucru cu brio, chiar dacă nu le-a fost deloc uşor în unele momente!

Anca Serea

La cei 43 de ani ai săi, Anca Serea arată spectaculos! Uimitor nu este că vedeta este mamă, ci că are nu mai puțin de 6 copii și că după fiecare sarcină a revenit extrem de repede la formele dinainte. Ea are patru copii cu partenerul actual, cântărețul Adrian Sînă și anume pe  Noah, Ava, Moise și Leah. David și Sarah, sunt copiii Ancăi proveniți din primul său mariaj, cel cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din viață în 2010, din cauza unei boli incurabile.

Simona Florescu şi Ioana Dichiseanu

Dragostea față de familie este neprețuită! Lucru pe care l-au transmis întotdeauna Simona Florescu şi fiica sa, Ioana Dichiseanu. Cele două au o relaţie specială, se susţin necondiţionat şi au trecut împreună peste cel mai greu moment al vieţii lor: pierderea maestrului Ion Dichiseanu.

În urmă cu 8 ani, frumoasa artistă, Ioana Dichiseanu a devenit la rândul său mamă, iar de-a lungul timpului a fost extrem de implicată în creșterea fiicei sale.

„Cred cu tărie că Dumnezeu ne-a trimis acest copil cu o energie pozitivă și care a schimbat viața întregii familii în bine. În ceea ce mă privește, 2016 este anul în care am renăscut datorită Anastasiei. Poate fi de neînțeles pentru unii, dar ea este visul meu împlinit”, declara frumoasa şatenă într-un interviu pentru viva.ro.

Gabriela Cristea

Vedeta de la Antena Stars a urmat nenumărate tratamente până a devenit mamă, dar minunea s-a întâmplat până ca prezentatoarea să împlinească 43 de ani. În 2017 a adus-o pe lume pe Victoria Margot, iar în 2019 a devenit și mama lui Iris.

Adela Popescu

În ceea ce o privește pe Adela Popescu, putem afirma că este o mamă-eroină. Aceasta, împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan, sunt în culmea fericirii de când familia lor s-a mărit cu încă 3 membrii!

Anna Lesko

Artista a ajuns la vârsta de 45 de ani și se mândrește cu formele sale apetisante! Este sexy, dezinvoltă, frumoasă și se îmbracă cu stil! Este fericita mămică a unui copil pe care l-a născut la vârsta de 35 de ani.

Anda Adam

La vârsta de 43 de ani, cântăreața se mândrește cu proiectele pe care le are, dar și cu un trup de invidiat. Blondina a devenit mamă pentru prima dată pe 7 noiembrie 2015. Evelin, fiica blondinei, are în prezent 7 ani și este rodul iubirii dintre artistă și primul său soț, Sorin Andrei Nicolescu.

Mihaela Rădulescu

Are 54 de ani și arată ca la 25! Pentru Mihaela Rădulescu, vârsta este doar un număr! Vedeta se poate mândri cu multe realizări pe plan profesional, dar și cu un fiu minunat, Ayan, 19 ani, din mariajul cu Elan Schwartzenberg. Mulți au fost surprinși când Mihaela Rădulescu a decis să ia o lungă pauză de la cariera ei de succes și să plece în Monaco, împreună cu băiatul. Vedeta a spus de ce ales să renunțe la faimă, pentru o viață liniștită alături de fiul ei.

Valentina Pelinel

Ajunsă la vârsta de 43 de ani, Valentina Pelinel se poate mândri cu o familie frumoasă și un trup de invidiat, chiar dacă a născut trei copii: un băiat și gemene! Pe de altă parte, Borcea se mândrește cu un neam uriaș: are nouă copii!

Andreea Marin

Andreea Marin a ajuns la vârsta de 49 de ani și se poate declara una dintre cele mai sexy mămici din România! Bruneta este mândră de trupul ei și chiar practică diferite sporturi și se axează și pe partea spirituală. Este mămica unde fetițe de 16 ani, pe nume Ana Violeta Bănică.

Andreea Berecleanu

La vârsta de 48 de ani, Andreea Berecleanu se poate bucura de o iubire nemărginită: are o familie frumoasă, unită, este o mamă sexy și inteligentă și a știut mereu ce a dorit de la viață! Prezentatoarea TV care a decis să se retragă de la prezentarea Observatorului are doi, Eva și Petru Zăhărescu.

Nicoleta Luciu

Are 43 de ani și este o mămică HOT! Nicoleta Luciu și-a menținut un trup de invidiat, chiar dacă a născut de patru ori: Zsolt Jr, de 11 ani, Kim, Kevin și Karoly de 8 ani. Vorbește trei limbi cu copiii ei: română, engleză și maghiară. Nicoleta Luciu a pozat de șase ori în Playboy.

Mihaela Borcea

Mihaela Borcea, mamă a trei copii, Angelo, Patrick și Melissa, acum ajunși la vârsta adolescentină, nu a avut tocmai o viață ușoară, dar a reușit să reziste, pentru a avea grijă de copii! Fosta soție a lui Cristi Borcea se menține frumos la vârsta de 54 de ani.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 08 mart. 2024, 15:19 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă