Ilie Nastase s-a insurat cu Ioan inainte de Paste! Imagini de la cununia civila

Publicat: 25 Apr. 2019, 18:11 News 3

Inainte de Paste, Ilie Nastase si iubita lui din Constanta au dat fuga la Starea Civila. El la costum, ea in alb, au spus un DA hotarat in fata primarului.

Ilie Nastase s-a insurat cu Ioan inainte de Paste! Imagini de la cununia civila care a avut loc pe 25 aprilie 2019, cu 3 zile inainte de sfintele sarbatori pascale.

Anuntul a fost facut chiar de Ioana, proaspata doamna Ilie Nastase. Bruneta a publicat imagini de la fericitul eveniment, din fata Starii Civile. In plus, la scurt timp de la nunta, aceasta si-a schimbat si statusul pe Facebook.

Ilie Nastase s-a insurat cu Ioan inainte de Paste!

Din ‘Intr-o relatie’ cu Ilie Nastase, a trecut ‘Casatorita cu Ilie Nastase’. Îmbrăcată într-un completu alb, extrem de elegant, cu un buchet uriaș de trandafiri albi în brațe și cu zâmbetul la purtător, Ioana s-a dovedit a fi extrem de fericită.

Ilie Năstase s-a îmbrăcat extrem de elegant, iar celor doi nu le-au lipsit nici ochelarii de soare într-o zi așa călduroasă și frumoasă, scrie spynews.ro.

Cand fac nunta Ilie Nastase si Ioana

Aflat la a cincea casatorie Nastase pare hotarat ca de data asta sa nu mai divorteze mai ales ca chiar el recunoaste, „nu mai am timp pentru inca o casatorie”.

E oficial! Ilie Nastase se casatoreste pentru a cincea oara la vara! Ilie Nastase se casatoreste pentru a cincea oara la vara la cei 72 de ani ai sai. Se pare ca de data asta fostul mare tensimen este convins ca este ultima data.

Ilie a acordat un interviu in exlucisivitate pentru emisiunea lui Dan Capatos in care a vorbit despre cum si-a cerut iubita in casatorie si ce conditii i-a pus Ioana ca sa spuna „da”. Cererea in casatorie nu a fost un formala dar a implicat un inel si o sticla de sampanie, ceea ce a fost mai interesat a urmat dupa.

Ferma 2019. Brigitte Sfat a spus de cate ori a facut sex cu Ilie Nastase, intr-o seara. ULUITOR!

Ilie Nastase, condamnat la inchisoare cu suspendare

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, dar decizia nu este definitivă.

În luna mai a anului 2018, fostul mare campion la tenis a fost reținut și s-a ales cu un dosar penal, după ce fost prins băut la volan, a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice.

Miercuri, Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare de către Judecătoria Sectorului 1, însă decizia nu este definitivă și poate fi contestată la instanţa superioară.

Publicat: 25 Apr. 2019, 18:11 News 3
Pe aceeași temă