Meghan Markle a ajuns la spital pentru a naste? Se pare ca in curand noul bebelus regal o sa vina pe lume

Publicat: 27 Apr. 2019, 15:33 News 3

Emotii pentru Marea Britanie, fiindca se zvoneste ca Meghan a fost dusa de urgenta la spital.

Meghan Markle a ajuns la spital pentru a naste? Zvonul circula neincetat in Marea Britanie, spunand cu Ducesa de Sussex urmeaza sa nasca in cateva ore.

Se pare ca o ambulanta si un elicopter au fost zarite la Frogmore Cottage, resedinta cuplului regal, iar asta este un semn clar ca Ducesa a intrat in travaliu, potriviy joyscribe.com.

Meghan Markle a ajuns la spital pentru a naste?

Meghan Markle a ajuns la spital pentru a naste

„Știam de ceva vreme că Meghan Markle ar trebui să nască astăzi. Vă asigur că azi e data în care Meghan va deveni mamă. Azi, cel târziu mâine, Meghan Markle va naște” a spus jurnalistul specializat in Casa Regala, potrivit Click!.ro.

Daca acest zvon este adevarat, vom stii cu siguranta in cel mai scurt timp. Un lucru insa e clar, Ducesa va naste in urmatoarele zile, fiindca sarcina este la final.

Meghan Markle planuieste sa-si arate bebelusul in revista Vogue

Meghan Markle si Printul Harry au declansat multe controverse refuzand sa dezvaluie detalii despre nasterea bebelusului lor.

Iar acum se presupune ca Meghan va rupe traditia pasirii pe treptele spitalului, asa cum au procedat Ducesa Kate si Printesa Diana, in favoarea unei dezvaluiri in stilul vedetelor de la Hollywood.

Fosta actrita din „Suits” este in discutii pentru a dezvalui bebelusul regal pe coverta celebrei reviste Vogue, fiind „biblia de fashion” din intreaga lume, iar Regina se pare ca este total impotriva acestui lucru.

  • „Meghan este hotarata ca tot ce este legat de nastere sa fie total diferit fata de ce se asteapta in familia regala, insa, din nefericire, a creat o tensiune imensa intre ea si membrii familiei regale” a spus o sursa din interior pentru new! magazine.

Bona bebelusului regal. Meghan Markle a luat o noua decizie controversata!

Meghan Markle vrea sa se asigure ca micutului sau micutei sale nu ii va lipsi nimic. De aceea, bona bebelusului regal va fi selectata in mod special. Ducesa de Sussex are in plan sa rupa iarasi sirul de traditii de la Palat.

S-ar parea ca cel mai nou membru al familiei lor va avea o dadaca originara din Statele Unite ale Americii. Dorinta Ducesei de Sussex este sa aiba o relatie mai apropiata cu dadaca bebelusului regal si sa nu o perceapa ca pe o angajata in uniforma. Asa s-ar intampla daca ar alege o bona impusa de familia regala.

In acest sens, Meghan si Harry deja au purtat discutii cu o agentie de recrutare. Totul pentru a gasi cea mai buna varianta, care sa o multumeasca pe viitoarea mamica. Cei doi vor ca bona bebelusului regal sa poata incepe munca in urmatoarele trei luni de zile.

Publicat: 27 Apr. 2019, 15:33 News 3
Pe aceeași temă