Medicii care l-au tratat pe Mario Iorgulescu au spus tot adevarul. Ce s-a intamplat cu corpul lui imediat dupa accident

Publicat: 25 Oct. 2019, 10:38 Vedete

Imediat dupa ingrozitorul accident pe care l-a produs, fiul lui Gino Iorgulescu a fost dus de urgenta la Spitalul Elias din Capitala.

Medicii care l-au tratat pe Mario Iorgulescu. Se apre ca medicii s-au lovit de o mare problema atunci cand au inceput sa-l trateze pe Mario Iorgulescu.

Fiul lui Gino nu ar fi raspuns tratamentului cu morfina, lucru intalnit destul de rar, iar asta din cauza faptului ca se afla sub influenta drogurilor, dupa cum a confirmat, ulterior, Parchetul, potrivit Spynews.

Medicii care l-au tratat pe Mario Iorgulescu

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive.

Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a spus, la momentul respectiv, reprezentantul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

In plus, buletinul de analiza a mai aratat faptul ca acelasi sofer a fost depistat pozitiv pentru cocaina la testul imunologic rapid.

Imediat dupa ce a iesit din coma, fiul lui Gino Iorgulescu a fost transferat intr-o clinica din Milano. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au preluat dosarul privind accidentul rutier provocat de Mario de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Publicat: 25 Oct. 2019, 10:38 Vedete
Pe aceeași temă