Mărturia Roxanei, mama celor 4 copii uciși de viitură. ”Fetița de 9 luni mi-a murit în brațe” VIDEO dramatic!

Publicat: 04 Jun. 2019, 15:25 Life

Imaginile cu femeia sunt greu de privit si chinurile prin care trece femeia acum sunt inimaginabile. Imaginile catastrofale arata cat de puternica a fost viitura care a ras totul.

Mărturia Roxanei, mama celor 4 copii uciși de viitură, e emotionanta. Cazul unei mame din judetul Prahova care si-a pierdut toti cei 4 copii in urma viiturilor a socat o tara intreaga, iar acum, pentru prima data, femeia a avut puterea sa vorbeasca despre ce s-a intamplat.

Roxana are 22 de ani iar atunci cand apele i-au luat casa cu totul, era in interior impreuna cu cei 4 copii ai ei. Momentul cutremurător din Prahova a fost surprins în imaginile filmate de localnici. Femeia s-a salvat în ultimul moment agățându-se de o creangă, dar copiii ei au dispărut în vâltoarea apelor. Pompierii i-au găsit decedați pe trei dintre ei, iar al patrulea nu a fost încă descoperit.

O echipa de la Stirile Pro TV a reusit sa stea de vorba cu tanara mama care era efectiv distrusa dupa ce doar ea a scapat cu viata din casa: ”I-am ţinut până am trecut podul… Aşa au căzut doi copii în apă, nu i-am mai găsit. Ceilalți doi au rămas cu mine, pe saltea. Și cea mică, de 9 luni, la mine în braţe a murit. Erau valurile mari”, a povestit Roxana Bârloi printre lacrimi.

Mărturia Roxanei, mama celor 4 copii uciși de viitură

”A ridicat-o apa până la tavan… În momentul în care a dat peretele jos, a plecat cu copiii… Toţi cei 4 copii erau în braţele ei. Ce viaţă să mai am dacă toţi ce patru copiii s-au dus, ce viaţă să mai am?…” a declarat Toader Pavel, tatăl copiilor. „N-am nevoie de nimic, doar sa-mi aduca Dumnezeu inapoi copiii! Asta e focul meu!” a fost singurul lucru pe care l-a mai putut spune si bunica celor 4 copii care au pierit in inundatii.

Una dintre explicatiile autoritatilor pentru cele intamplate este ca imobilul in care locuia femeia si cei 4 copii ai sai era construita fara autorizatie intr-o zona inundabila.

Publicat: 04 Jun. 2019, 15:25 Life
Pe aceeași temă