Mario Iorgulescu, amuzat fiindca este un pericol la volan. Ce a postat pe Facebook in urma cu ceva timp

Publicat: 30 Sep. 2019, 09:11 Vedete

Accidentele nu sunt straine de fiul sefului LPF, fiindca a fost implicat in mai multe de-a lungul timpului.

Mario Iorgulescu, amuzat fiindca este un pericol la volan. In urma cu cateva saptamani, Mario Iorgulescu a produs un teribil accident auto, soldat cu moartea unui barbat de 24 de ani.

Mario insa nu este la prima abatere, fiindca a mai fost implicat in destule accidente rutiere, vina fiind complet a lui. In ultimul accident comis, Mario se afla in stare de ebrietate si sub influenta drogurilor.

Mario Iorgulescu, amuzat fiindca este un pericol la volan

Mario Iorgulescu, amuzat fiindca este un pericol la volan

Acesta conducea un autoturism extrem de puternic, marca Aston Martin DB, atunci cand s-a izbit de masina lui Dany Vicol, care se afla intr-un Audi pe Soseaua Chitilei.

Membrii familiei Iorgulescu nu au fost atat de socati la auzul vestii accidentului produs de Mario, tinand cont de antecedentele sale. Insa, de aceasta data, s-a ajuns la decesul unei persoane.

Tatal victimei lui Mario Iorgulescu, reactie acida: „Mi se pare ceva facut pe furis”

Insa Mario stia ca este teribilist si un adevarat pericol la volan, dar acest lucru nu-l ingrijora, din contra, il amuza si isi asuma. Reporterii Kanal D au descoperit o postare mai veche pe Facebook-il acestuia, din februarie 2016, care demonstreaza acest lucru.

In acel moment se afla in Elvetia, unde si acolo a produs un accident rutier destul de grav: „Un prieten bun se urca in masina ta fara sa tina cont de cate ori aproape ca l-ai omorât!”, este postarea distribuita de fiul lui Gino Iorgulescu. Mario nu s-a oprit aici si a aprobat mesajul, spunand „Adevarat!”.

Publicat: 30 Sep. 2019, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă