Lovitura in ancheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu depune plangere impotriva legistilor: „Este halucinant ce fac oamenii astia”

Publicat: 21 Aug. 2019, 15:23 Ciao.ro

INML va fi verificat de Corpul de Control dupa ce a anuntat oficial ca va relua analizele ADN in cazul crimelor de la Caracal.

Lovitura in ancheta de la Caracal. Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a anuntat in direct la Antena 3 ca va depune o plangere la ministerul Sanatatii pentru a fi incepute verificarile.

In plus, Ministrul Sorina Pintea spunea in decursul ca nu poate trimite corpul de control pentru că nu exista nicio reclamatie cu privire la activitatea INML.

Lovitura in ancheta de la Caracal

Alexandru Cumpanasu va ajunge din nou la Parchet

„Este absolut halucinant ce fac oamenii ăştia. Reiau analiza asupra ceea ce s-a stabilit deja? Nu e în regulă ce se întâmplă. Această comunicare este esenţială faţă de public, faţă de familie, faţă de cetăţeni în general. Nu poţi veni cu asemena bâlbâieli cronice într-o astfel de situație și o astfel anchetă.

De aceea, astăzi, la Ministerul Sănătăţii, la 10.30, mă voi deplasa pentru a solicita ministrului Sănătății un control de fond la Institutul de Medicină Legală, tocmai pentru a stabili de unde vin scurgerile de informaţii, aceste intoxicări odioase în spaţiul public.

Alexandra Macesanu nu este moarta, este oficial! Ce a declarat Alexandru Cumpanasu, unchiul acesteia

De aceea, ce va stabili ministrul voi comunica după aceea. Eu îmi voi face datoria de a solicita acest control pentru a stabili de unde vin scurgerile de informaţii, pe de o parte, cât și modul în care au comunicat public şi ce vor să facă pentru că eu nu mai ştiu, în acest moment.

De ce au întârziat cu unele analize, care au durat două săptămâni? De ce altele au durat cinci zile? Sunt lucruri care pe procedură nu sunt în regulă deloc”, a declarat Alexandru Cumpanasu la Antena 3.

Publicat: 21 Aug. 2019, 15:23 Ciao.ro
Pe aceeași temă