O noua descoperire socanta in curtea lui Gheorghe Dinca. S-a gasit un helesteu betonat. Ce ascundea acolo?

Publicat: 21 Aug. 2019, 14:23 Ciao.ro

Informatii noi au iesit la iveala cu privire la ancheta in cazul lui Gheorghe Dinca. Cercetarile au avansat, iar anchetatorii au facut o marturisire uimitoare: in curtea criminalului din Caracal s-ar afla un helesteu.

Descoperire in curtea lui Dinca. Astfel, spun anchetatorii, in curtea lui Gheorghe Dinca s-ar fi aflat un helesteu. dar care a disparut dupa ce a fost descoperit cu beton. In plus, criminalul din Caracal a vrut sa dea uitarii helesteul pentru ca mai apoi, peste baza de ciment a aruncat tot felul de gunoaie.

Ce se afla in helesteul betonat

Descoperire in curtea lui Dinca. Gheorghe Dinca a vrut sa ascunda helesteul

Sapaturi in curtea lui Gheorghe Dinca

De asemenea, ancheta continua, iar in zilele urmatoare vor avea loc noi sapaturi, dupa ce un aparat special tip robot a scanat curtea acestuia, iar in unele locuri a indicat nereguli. In fiecare zi, Gheorghe Dinca este adus la domiciliul sau, insotit de oamenii legii, aici unde anchetatorii vor sa incerce sa afle lucrurile noi despre faptele sale.

Gheorghe Dinca este banuit pentru a treia victima

Pe zi ce trece, desi ar trebui ca lucrurile sa se lamureasca, misterul se adanceste si mai mult. De aceasta data vorbim de posibilitatea existentei unei a treia victime. Dupa ce in masina criminalului au fost gasite un cercel si o geanta, lucruri ce nu au fost identificate de familiile niciuneia dintre cele doua fete, Alexandra si Luiza, oamenii legii cred ca se poate vorbi si de o posibila a treia victima. Ramane de vazut daca aceasta teorie se va dovedi sau nu reala.

Publicat: 21 Aug. 2019, 14:23 Ciao.ro
Pe aceeași temă