Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de căsătorie? Sunt împreună de 5 ani!

Publicat: 05 iun. 2021, 14:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de cinci ani și nu exclud nicio secundă ideea de căsătorie. Ce a spus celebra artistă despre acest eveniment din viața lor?

Lora și Ionuț Ghenu nu exclud ideea de a se căsători, cu acte în regulă, având în vedere că au o relație de cinci ani deja. Și, mai mult decât atât, cântăreața chiar a spus mai demult, în cadrul unui interviu, că se iubesc la fel ca în prima zi! Recent, ea a spus pentru o publicație că nu au ales încă data nunții, nu se grăbesc, fiind fericiți și fără actul respectiv.

“Se va întâmpla cu siguranţă, însă, nu am stabilit nici acum o dată. Este un eveniment frumos, dar nu unul care face diferenţa pentru noi. Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm. Prin urmare, se va întâmpla la momentul potrivit, alături de oamenii dragi”, a declarat artista în cadrul unui interviu oferit pentru publicația okmagazine.ro.

Lora, dezvăluiri despre traumele din fosta căsnicie

La fel ca și alte vedete din showbiz și Lora  a trecut prin câteva episoade extrem de dificile. Aceasta a reușit să vorbească cu greu despre fosta sa căsnicie, care i-a adus la un moment dat numai lacrimi pe față

Deși cei doi s-au căsătorit din dragoste, lucrurile au început să nu mai funcționeze între cei doi, iar vinovatul ar fi chiar simpaticul comediat, după cum a mărturisit fosta lui soție.

Aceasta povestește faptul că, după ce a fost supusă la mai multe umilințe și episoade violente a decis să se despartă de el.

“Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă”, a declarat cântăreața într-un interviu acordat la “Dincolo de aparenţe” în mai 2017.

sursă foto: captură video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 05 iun. 2021, 14:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×