Lora, dezvăluiri despre traumele din fosta căsnicie. De ce a vrut artista să divorțeze de Dan Badea

Publicat: 28 Feb. 2021, 10:12 Vedete

Lora este o cântăreață de succes, care a muncit din greu pentru cariera sa. Viața blondinei nu a fost întotdeauna roz, ba chiar artista a trecut prin clipe grele, din cauza fostului său soț. În cadrul unui interviu, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre trauma  prin care a trecut. 

La fel ca și alte vedete din showbiz și Lora  a trecut prin câteva episoade extrem de dificile. Aceasta a reușit să vorbească cu greu despre fosta sa căsnicie, care i-a adus la un moment dat numai lacrimi pe față

Deși cei doi s-au căsătorit din dragoste, lucrurile au început să nu mai funcționeze între cei doi, iar vinovatul ar fi chiar simpaticul comediat, după cum a mărturisit fosta lui soție.

Aceasta povestește faptul că, după ce a fost supusă la mai multe umilințe și episoade violente a decis să se despartă de el.

“Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum. (…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă”, a declarat cântăreața într-un interviu acordat la “Dincolo de aparenţe” în mai 2017.

“O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie”, a mai dezvăluit Lora cu multă emoție și durere în voce.

“Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a mai povestit logodnica lui Ionuț Ghenu în cadrul emisiunii care a fost difuzată la Antena Stars.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Feb. 2021, 10:12 Vedete
Pe aceeași temă