Lora a răbufnit după ce i s-a anulat, din nou, zborul de plecare din Bali: „Nu mai pot”

Publicat: 10 Jun. 2020, 14:12 Vedete

Lora a ajuns în pragul disperării. Deşi se află într-un loc superb, artista trece prin momente grele. La începutul pandemiei cântăreaţa şi iubitul ei au rămas blocaţi în Bali şi nici până în acest moment nu au reuşit să ajungă în ţară.

Lora a dezvăluit, la o emisiune TV, că zborul de întoarcere în România a fost, din nou anulat. Mai mult decât atât, artista a investit mulți bani pentru biletele de avion, bani care se pare că nu vor fi returnați de companie în caz că optează pentru o rută alternativă.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”a explicat Lora.

Lora cu ochii în lacrimi

În timp ce povestea situaţia prin care trece în acest moment, ochii artistei i s-au umplut de lacrimi, chiar dacă se bucură și de părțile frumoase.

„Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin”, a mai spus Lora.

Lora, probleme în Bali din cauza unui virus periculos

Chiar dacă coronavirusul se răspândea cu o viteză mare pe glob, Lorei îi mai era teamă și de alte lucruri ca febra dengue și enterocolite.

„Am căzut când un cuplu dintre prietenii pe care ni i-am făcut aici și cu care am locuit o lună și jumătate a contractat febra dengue de la țânțari. Pur și simplu nu puteam să mă ridic din pat fără un efort considerabil de remontare psihică și emoțională. A fost o perioadă grea, mai ales că febra dengue are la început simptome similare cu COVID-19. Am stat izolați locuind împreună, a fost greu… Încercam să ajut citind cât am putut de mult despre acest virus îngrozitor, gătind, mă străduiam să fiu tare și să transmit mai departe energie bună. Au stat câteva zile în spital și abia când au revenit sănătoși mi-am revenit și eu. Au fost vreo două săptămâni foarte dificile”, a spus Lora.

Publicat: 10 Jun. 2020, 14:12 Vedete
Pe aceeași temă