Lora rupe tăcerea! Ce a dezvăluit artista la doi ani după participarea la Asia Express: ”Multe lucruri nu s-au dat la TV”

Publicat: 20 May. 2020, 15:40 Vedete

Lora și Ionuț Ghenu au participat în primul sezon de la Asia Express. La acel moment cuplul lor a stârnit multe controverse, toate comentariile negative legându-se de acțiunile celor doi din competiție. La doi ani de la terminarea show-ului, artista a făcut dezvăluiri incredibile.

Lora a recunoscut că a fost foarte bine plătită pentru a participa la Asia Express și a luat totul serios. Artista a tratat concursul cu maximă seriozitate.

La doi ani de când artista a participat la celebrul show de televiziune, vorbește despre ceea ce s-a întâmplat atunci în spatele camerelor.

„Noi am fost atat de hateriți de oamenii cu care am împărțit primul sezon Asia Express căci, cu toată modestia, aveam niște viteze în plus. Eu am luat jocul ăsta foarte în serios din prima, pentru că am fost remunerați foarte bine ca să participăm la Asia Express și nu am vrut să creadă oamenii că nu acord importanță acestui proiect. Și, pentru că eram fan al acestui gen de aventură, m-am montat foarte bine de acasă. La noi jocul a fost foarte real.

Noi nu opream să mâncăm, noi nu mergeam la toaletă și, crede-mă, mi s-au întâmplat tot felul de chestii pe care oamenii nu le știu, dar ca femei ți se întâmplă lucruri în atât de multe zile. Și e foarte nasol să se întâmple chestia asta acolo, în viteză, în cursă, și să nu ai parte de sprijinul colegilor.

Sunt multe lucruri care nu s-au dat la televizor și care au fost făcute să pară altfel. Am fost un pic dezamăgită”, a povestit cântăreața.

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Indonezia

Lora și Ionuț Ghenu au plecat în vacanță de ceva timp, chiar de pe 10 martie, în Indonezia, fără să știe că ar putea rămâne blocați acolo. Nu știu cum și când revin în România, deoarece zborurile sunt anulate, iar vizele lor vor expira în curând. Din cauza pandemiei de coronavirus, totul s-a dus într-o altă extremă. Au închiriat o casă pentru perioada următoare, însă resursele financiare ar fi pe terminate, susțin ei.

“Ultima dată ne-au dat zbor spre Paris. Și de acolo au zis că trebuie să ne descurcăm, să ne găsim zbor din Paris spre România maxim în trei ore. Pentru că nu putem să stăm mai mult de trei ore acolo. O abrambureală. O nebunie. Practic, nu se ocupă nimeni să ajungem acasă, doar să zburăm de aici, dar odată ieșiți de pe teritoriu nu știe nimeni nimic.

Și dacă rămâi în carantină pe unde faci escală nu interesează pe nimeni. Gen să te oprească acolo, să rămâi în aeroport. În Dubai unele persoane au fost nevoite să se cazeze în hotelul aeroportului. Probabil o sa așteptăm compania noastră, am înțeles că la sfârșitul lui aprilie e posibil. Nu știu. Suntem bine”, a spus Lora potrvit Viva.

Publicat: 20 May. 2020, 15:40 Vedete
Pe aceeași temă