Lora și soțul ei sunt blocați în Bali din cauza coronavirusului! ”Am închiriat o căsuță aici”

Publicat: 24 mart. 2020, 08:37 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa artistă Lora și Ionuț Ghenu, soțul ei, au rămas blocați în Bali din cauza pandemiei de coronavirus. Pare-se că planurile lor le-au fost date peste cap, pentru că ar fi trebuit să se întoarcă peste o săptămână, dar șederea lor se va prelungi.

Toate zborurile au fost anulate. Evident, cei doi se bucură de vacanța din Bali, dar în data de 7 aprilie, Lora și soțul ei ar fi trebuit să se întoarcă în România. Din păcate, nu mai pot face asta, pentru că autoritățile au impus reguli stricte. Lora și soțul au închiriat o căsuță și fac tot posibilul să nu se infecteze.

”Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate”, a spus artista.

Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a completat ea, potrivit Spynews.

Și-a găsit liniștea în brațele lui Ionuț Ghenu

Lora şi Ionuţ Ghenu au o relaţie frumoasă de aproape 5 ani de zile. Chiar dacă au trecut şi prin momente dificile, cei doi au ştiut cum să le depăşească, iar acum se iubesc la fel ca în prima zi. Deşi au o relaţie lungă, Lora şi Ionuţ Ghenu nu au făcut marele pas deocamdată. Este cunocut faptul că, artista a fost cerută în căsătorie, dar nu a îmbrăcat până acum rochia de mireasă.

“De câte ori am fixat data, de atâtea ori a intervenit ceva. Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele. Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat. Și el înțelege lucrurile acestea. Suntem împreună de patru ani și jumătate, mergem spre cinci”, a declarat cântăreața pentru Libertatea.

Publicat: 24 mart. 2020, 08:37 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×