Adevăratul motiv pentru care Lora a divorțat de Dan Badea. ”Devenise agresiv fizic!”

Publicat: 17 iul. 2020, 09:24 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Adevăratul motiv pentru care Lora a divorțat de Dan Badea. ”Devenise agresiv fizic!”

Lora a divorțat de Dan Badea în urmă cu aproape 6 ani, iar motivele despărțirii au început să iasă la iveală. ”Iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală”, declara artista în urmă cu ceva timp.

Lora și Dan Badea au divorțat în octombrie 2014

Căsnicia dintre Lora și Dan Badea a durat doar doi ani. În octombrie 2014, cei doi au auns în fața notarului, pentru a pune punct mariajului. La vremea aceea, au existat zvonuri conform cărora artista ar fi fost de vină pentru divorț. Lora era acuzată că l-ar fi înșelat pe Dan Badea cu impresarul ei, Ionuț Ghenu. Acesta este, de altfel, actualul iubit al cântăreței.

La ceva timp după divorț, Lora a explicat însă care au fost adevăratele motive care au dus la separarea de soțul ei. Conform spuselor acesteia, Dan Badea era agresiv cu ea, motiv pentru care artista a decis să pună punct relației.

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic”, a povestit Lora.

Lora și Ionuț Ghenu, logodnă în biserică

Dan Badea a reacționat după declarațiile făcute de fosta sa soție și a explicat că, de fapt, Lora nu se referea la el atunci când a vorbit de agresivitate. ”Ea face referire la un fost iubit, relație pe care a avut-o înainte ca noi să fim împreună. Nu am fost niciodată violent, sunt împotriva violenței de orice fel, atât verbale, cât și fizice! Recomand ca pe viitor în declarațiile de presă să se folosească subiect și predicat și informația să fie clară pentru a nu se lăsa loc de interpretări ce îmi pot periclita imaginea”, a scris comediantul într-o postare pe o rețea de socializare.

La doi ani distanță de la divorț, Lora și-a găsit liniștea în brațele lui Ionuț Ghenu. Începuturile relației dintre cei doi nu au fost însă deloc ușoare. Artista a fost acuzată că i-a furat iubitul prietenei sale, Doinița Oancea. Lora și Ionuț au reușit însă să depășească toate obstacolele și au rămas împreună.

Mai mult, în 2018, cei doi au făcut logodna în biserică, dar deocamdată nu se știe dacă vor face și pasul următor. În acest moment, Lora și Ionuț Ghenu sunt blocați de 4 luni în Bali, din cauza pandemiei de coronavirus, care a dus la anularea tuturor zborurilor către România.

”S-a deschis aeroportul din Dempasar, capitala Bali, zboară anumite companii, nu și compania noastră. Ca să nu ne mai amâne de la săptămână la săptămână, am pus zborul pe 20 iulie. Pe 23 e ziua mea de naștere și ar fi drăguț să fiu cu cei dragi. Îmi e dor de toată lumea, de țară, de călătorit prin țara mea. Sunt curioasă dacă voi intra în izolare 2 săptămâni, am testele făcute”, a declarat Lora în urmă cu doar câteva zile.

Publicat: 17 iul. 2020, 09:24 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă