Lora este încă blocată în Bali din cauza pandemiei: ”Cred că mi-a salvat viața acest blocaj. Am trecut peste panică și depresie”

Publicat: 07 Jul. 2020, 14:27 Vedete

Lora se află blocată în Bali, Indonezia, alături de partenerul ei de viață de mai bine de trei luni de zile. Cântăreața a mărturisit ce simte acum, după ce pandemia de coronavirus le-a ”întors” planurile și a fost nevoită să anuleze orice altă activitate.

După ce i-au fost anulate biletele de avion de mai multe ori, Lora și Ionuț Ghenu se află blocați în Bali de mai bine de trei luni. În tot acest timp, artistei i-au trecut multe gânduri prin minte, însă un lucru este cert, așa cum mărturisește și ea pentru Gândul Live: a reușit să scape de anxietate și stările de panică.

„Am trecut peste stări de panică și de anxietate în primul rând din cauza faptului că fratele meu care a rămas singur, apoi din cauza faptului că eu sunt o persoană căreia i-a plăcut să fie în controlul vieții proprii”, a mărturisit Lora.

„Într-o perioadă în care nu eram bine psihic fizic, sufletește, aveam nevoie de un alt tablou, altă energie, dar în momentul în care cineva îți ia libertatea, instinctul e să vrei să fugi acasă. Chiar dacă e mai nasol. Ce am văzut noi privind de aici spre țară, nu a fost deloc ușor ce au trăit românii.

S-au împărțit în mai multe tabere. Au fost cei care au devenit precauți, cei care au profitat de această perioadă și au făcut speculă financiară și cei care cred în teoria conspirației. Când vedeai toate taberele astea, nu mai știai pe cine să crezi.

Lora: ”Blocajul ăsta a fost să-mi arate mie cât de frumoasă e viața asta când o lași să te ia prin surprindere”

”Blocajul ăsta a fost să-mi arate mie cât de frumoasă e viața asta când o lași să te ia prin surprindere. Am învățat foarte mult despre mine și ce trebuie schimbat la mine. Eu îmi doresc să fac parte din categoria oamenilor care evaluează. E o perioadă pe care am considerat-o cadou din partea Universului și din partea mamei mele. Am simțit acest cadou ca pe o pedeapsă la început, poate pentru că am pierdut controlul. Am înțeles că acel control e doar o iluzie. E o vorbă românească: Fă Rai din ce ai. Nu știu cât de bine ar fi fost dacă aș fi rămas în România.

Cred că mi-a salvat viața acest blocaj în acest loc minunat. Văd lucrurile foarte frumos, foarte clar, nu mai simt nevoia să mă ghidez după popularitatea pe care unii oameni ți-o atribuie la un moment dat, și tot ei ți-o iau”, a mai spus ea.

Publicat: 07 Jul. 2020, 14:27 Vedete
Pe aceeași temă