Lora, mesaj dureros pe rețelele de socializare: ”Peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit…”. Ce se întâmplă în viața artistei

Publicat: 12 Aug. 2020, 15:45 Vedete

Lora a fost mai sinceră ca niciodată și le-a povestit fanilor săi un episod care i-a marcat viața. Deși are o relație frumoasă în prezent, pare că rănile din trecut nu s-au vindecat complet.

Fanii artistei au rămas uimiți după ce Lora a publicat mesajul dureros. Mulți dintre aceștia s-au gândit că între frumoasa blondină și Ionuț Ghenu există neînțelegeri, însă mesajul nu a fost transmis pentru el. Cei doi se iubesc la fel ca la început, iar despre o asemenea trădare între cei doi nu poate fi vorba.

Lora, mesaj dureros pe rețelele de socializare

Din spusele Lorei, cel care a iubit-o s-a și răzbunat pe ea, iar vindecarea a durat ceva timp. Admiratorii nu știu dacă este o poveste inspirată din viața ei, pentru că artista nu a dat de înțeles acest lucru…

„Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit..ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. „O rană” va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe. #încurând”, a scris Lora în dreptul imaginii de pe Instagram.

Lora și Ionuț Ghenu, din nou în România, după 5 luni

„Întoarcerea acasă a fost peste aşteptările noastre. Am fost foarte bine primiţi de la vamă, avionul nostru nu a mai putut să aterizeze în România din cauză că deodată e zonă roşie şi am aterizat în Sofia. De acolo a venit o firmă de transport care ne-a luat. În prima zi am aruncat bagajele în living. Nu le-am desfăcut nici acum. Am fost să ne vedem prietenii. A doua zi a fost ziua mea de naştere. Apoi am început intâlniri, studio-uri am avut şi o şedinţă foto azi”, a explicat Lora, potrivit Mediafax.

Publicat: 12 Aug. 2020, 15:45 Vedete
Pe aceeași temă