Lora, mămică pentru prima dată? Ce spune artista despre sarcină

Publicat: 25 Jun. 2020, 12:23 Vedete

Lora a reușit să își pună fanii pe jar. Artista și Ionuț Ghenu au plecat doi în vacanță dar, potrivit zvonurilor, s-ar întoarce trei. Partenerul artistei a oferit și prima reacție pe tema acestui subiect.

Lora și Ionuț Ghenu se află într-o vacanță prelungită în Bali de aproape 4 luni de zile. Cei doi au avut timp să își consolideze relația, și potrivit zvonurile apărut în presă au reușit acest lucru atât de bine încât de vor întoarce acasă cu un membru în plus.

Până la acest moment, cei doi nu au confirmat zvonurile apărute în presă, dar reacția lui Ionuț Ghenu, atunci când a fost felicitat într-o emisiune TV pentru marea realizare, a lăsat semne de întrebare.

Cum a reacționat Ionuț Ghenu

Iubitul Lorei nu și-a dorit să facă declarații pe acest subiect, iar când i s-a spus că va fi tată și a primit felicitări, Ghenu nici măcar nu a mulțumit.

Deși nu se știe dacă informația este adevărată, Lora a declarat în repetate rânduri că își dorește să fie mamă, însă deocamdată se luptă cu frica acestei provocări.

„Sunt pentru mulți mamă. Mă văd, dar mi-e frică sa îmi schimb viața la 180 de grade. Cred că se schimbă, dar pe de altă parte am foarte multe exemple, foarte multe colege de breaslă care sunt niște femei de succes și sunt și niște mame extraordinare. Habar nu am cum reușesc să facă chestiile astea. Mi se par, pur și simplu, de domeniul paranormalului. Pur și simplu, nu înțeleg”, a mărturisit Lora pentru Antena Stars.

Ce spune Lora după cele 4 luni petrecute în Bali

Lora și Ionuț Ghenu au încercat să se întoarcă acasă, în România, de mai multe ori însă zborurile lor au fost mereu anulate și au fost nevoiți să rămână în Bali timp de patru luni. Chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni, artista declara că dorul de casă o face nefericită, între timp situația s-a mai schimbat pentru blondină.

„Suntem recunoscători că suntem aici, suntem fericiți, am trecut peste toate momentele de panică, sunt un om mai bun, mai inspirat. Îmi este foarte dor de fratele meu, am trecut prin momente foarte grele, după moartea mamei noastre. Am venit aici ca să mă refac repede. Trebuia să stăm două săptămâni, dar s-au transformat în patru luni. Și cine știe cât o să mai stăm, cinci luni, șase luni”, a declarat Lora printr-un apel video, la o emisiune tv.

Publicat: 25 Jun. 2020, 12:23 Vedete
Pe aceeași temă