EXCLUSIV | Lora, detalii din relația cu Ionuț Ghenu. Ce nu poate face niciodată fără el: „Nu pun presiune pe viitor”

Publicat: 08 mai 2023, 15:16 Autor: Camelia Vedete

Lora a avut parte de o vacanță prelungită în Bali, acolo unde deja se simte ca acasă și experimentează fiecare colțișor pentru că iubește acele locuri care au făcut fericită și pe timpul pandemiei. Cântăreața se relaxează dar și muncește pentru că ideile vin altfel și cu mult spor atunci când ești înconjurat de locuri exotice. Cât de îndrăgostită este vedetă? Declarațiile ei spun tot! Și sunt exclusive pentru Ciao.ro!

Îmbini utilul cu plăcutul, te relaxezi dar în același timp ești și productivă și muncești pentru proiectele tale! Te inspiră mai bine atmosfera și peisajul feeric din Bali?

Bali este locul unde există workshopuri pentru orice. Vrei să înveți să croșetezi, ai clase, vrei să înveți social media, ai clase, vrei să înveți să respiri și să te vindeci, ai clase. Evenimentele lor sunt bazate pe cunoaștere, autocunoaștere și socializare. Totul e îndreptat spre vindecare, oamenii crează comunități se ajută, se susțin unii pe alții și își îmbunătățesc constant aptitudinile. Cum ar putea Bali să nu inspire pe cineva? Abia aștept sesiunile de compoziție pe care le organizez cu artiști locali și nu numai. Aici, foarte mulți cântă la chitară și e pur și simplu magic. Sunt artiști prin definiție și foarte empatici. Balinezii îmi amintesc de românii sufletişti şi primitori care eram şi încă reuşim să fim.

Lora nu își vede viața fără iubitul ei, Ionuț Ghenu

Am văzut că ai fost și în Kuala Lumpur. O luați încet spre casă?

Am fost în Kuala Lumpur pentru că este la 2 ore de zbor de Bali și e o destinație spectaculoasă. Era păcat să nu o vedem, acum când avem libertatea de a călători. Ne vom întoarce la început de aprilie în România.

Cât de îndrăgostită e Lora acum?

Lora e îndrăgostită pentru că are de cine. Și dacă nu ar fi avut iubit ar fi fost oricum îndrăgostită de muzică, de oameni, viață. E o stare în care îmi place să fiu. Faptul că am un bărbat dar și un public capabil să mă simtă și să mă iubească cum am eu nevoie mă face să fiu recunoscătoare și umilă în fața unui Univers atât de darnic.

Ți-ai vedea viață fără Ionuț?

Iubirea este GPS-ul vieții noastre. Dacă iubirea ne arată drumul înseamnă că orice altceva ne duce în pustiu.

După mesajul pe care l-ai postat pe Instagram, înțelegem că îți dorești să mergi cu iubitul tău până la capătul lumii!

Am fost cu el la capătul lumii, la capătul puterilor și e mereu acolo. Colegul meu de bancă și iubitul meu.

„Capabil să mă simtă și să mă iubească”

Ce îl face pe el atât de special pentru tine?

Eu îmi fac planuri cu el și îl văd în viitor până la capăt dar în același timp încerc să nu fiu un om care constrânge sau pune presiune pe un viitor pe care nu ne este dat să îl cunoaștem, din motive bine întemeiate. Cred că tot ce urmează să trăim este pentru evoluția noastră în această școală numită viață. Şi cel mai corect este să ne dorim să facem paşi în direcția dorită dar să lăsăm omului de lângă noi, libertatea să ne aleagă. Cred că e minunat să ne spunem că nu ne vedem viața fără celălalt, dar dacă spunem prea des se transformă în constrângere. Ce va fi, va fi şi trebuie respectate toate lecțiile.

Ai încins internetul cu pozele din vacanța exotică! Care este secretul tău și al corpului fără cusur?

„Secretul” e că am descoperit intoleranță la gluten și am renunțat la el, mănânc mâncare de calitate, îmi iau suplimentele, nu exagerez cu alcoolul și mă dau cu cele mai bune formule de creme. Ale mele.

Este Bali și destinația pe care o vei alege pentru luna de miere?

Bali e deja acasă deci luna de miere aș face-o cu scopul de a descoperi un loc nou.

Ai lansat recent o super piesă. Ce  mesaj transmite “Noaptea la 3”? 

„Noaptea la 3” este primul capitol din „trilogia” pe care am pregătit-o pentru prima parte a acestui an. Sunt foarte entuziasmată și am muncit la acest concept peste un an. Atât piesele cât și clipurile au legătură și spun povestea inimii care simte că este înșelată, caută și găsește dovezi și trece apoi prin etapele dureroase ale despărțirii. Negarea, Conștientizarea, Răzbunarea, Acceptarea, Eliberarea. Cred că toate am trecut prin asta, nu scapă nimeni de aici fără lecția „inimii frânte”. Mulțumesc Andi & Emanuel pentru că au vrut să spunem această poveste împreună. Îmi doresc să vă ajungă în inimi și să vindece.

Publicat: 08 mai 2023, 15:16 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×